Nagyon szeretnék találkozni az igazi apukámmal, hogyan vegyem rá anyát?
Anyu Aupair volt az USA-ban amikor megismerte aput és én megszülettem. 7 évesen láttam utoljára. Akkor jött össze anya a férjével és azóta nem láthattam :(
Minden szülinap,névnap, karácsonyra küld ajándékot, anya soha nem mondja,de tudom melyiket küldte ő. Karácsonyra telefont kaptam apától és azóta tudok vele beszélni,de erről anya nem tud, hogy kinéztem a telefonjából a számot. Apa Magyarországra utazik februárban, hogy lásson,de halottam ahogy anya és a férje beszélgettek és nem akarják engedni :(
Annyira szeretném megölelni végre :(
11L
Miért?
Ő az apukám, nem félek tőle, miért mondjam el?
Onnan tudom, hogyha a gardróbban vagyok hallom őket.
Kislány!
A leírásod alapján, neked egy rendes apukád van, akit anyád dobott, mert összejött az új pasasával.
Most mindketten rohadtul féltékenyek arra, hogy pl. 18 évesen maqjd kiköltözöl hozzá, és sokkal jobb életed lesz, mint őnekik.
Mindenképpen találkozzál apukáddal!
Anyádnak meg a nevelőapádnak, semminemű joga sincsen eltiltani tőle.
Apukád amúgy kérheti a láthatást hivatalosan is!
Szia,ha olvasod majd válaszolj.
-apukád fizet gyerektartást?
-nincs olyan dolog vajon a hattérben, amiért anyukád félt téged tőle?
-emlékszek-e, hogy volt bìrósági döntés arról, hogy apukáddal találkozhatsz?
Ha válaszolsz magadnak, anyukádnak hozd fel ezeket érvként. Ha a válásukkor a bíróság láthatást ítélt, tehát hogy apukád láthat, akkor azt anyukád nem tagadhatja meg! Ha mégis megteszi, akkor apukád pert indíthat.
Titokba ne találkozzatok még! Mert anyukád erősebb eszközökhöz folyamodhat, pl nem aludhatsz legközelebb a barátnődnél.
Egyébként en 21 éves vagyok. Van nekem egy veled egy idős öcsém. Tutokban találkoztattam őt apukánkkal. És mikor anyának ezt elmomdtam. Nagyon haragudott.
Mivek 11 éves vagy, és anyukád a gyámod (nevelőd) ezért ő dönti el kivel találkouhatsz sajna.
De apukád indíthat pert.
A lényeg, te ne int3zkedj semmit ez ügyben, mert általába mindig a gyerek issza meg a szülők közti konfliktust.
Emlékszel-e*
Bocsi hosszú szöveg lett! :)
Nem voltak bíróságon,anya csak haza hozott. Apa küld pénzt egy bankba nekem meg a nagyszüleim is, de azt majd csak 7 év múlva kapom meg.
Meg anyának is küldött,de a férje vissza küldette. De ruhát, cipőt küld.
Na várj, ha elváltak. Akkor muszáj volt bíróságra menni. Mert azt, azt hiszem ott intézik. De van olyan eset is, mikor nem kell megjelenni a bíróságon, de ha a válási szerződést aláírták,akkor kellene lennie ítéletnek.
Figyelj. Próbálj meg anyukáddal beszélni, ha a férje nincs otthon.
A nevelőapád csak a nevelőapád. Ha nincs oka, nem tilthat el apudtól, neki ehhez semmi köze. Hozzád sincs köze, csak anyukád férje. Ennyi.
Viszont nem értem anyukád és ő is miért tiltják.
A nevelőapukáddal milyen a kapcsolatod? És anyukád jól megvan vele?
Mi miatt váltak el anyukádék?
Még ez is fontos lenne.
Jaaa értem oké. Hát ha nem voltak házasok, akkor egyértelműen indíthat apukád pert. Mert joga van látni, főleg hogy támogat téged pénzzel!
Te nem szereted a férjét értem. És a férje hogy viselkedik veled akkor mikor ott van anyukád, és akkor mikor nincs ott anyukád?
Valamint anyukáddal hogyan viselkedik?
Bocsi a sok kérdésért, csak próbálok összerakni valamit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!