Akkor hogy működik az eltartáson felüli pénz szülő és gyereke között? Csak egyirányú?
Az ilyen kérdésekre sosincs egyértelmű válasz, bár szülőtartás témában nem szoktam olvasni, a fiatal felnőttekkel kapcsolatban én messze több olyan választ olvastam, hogy tartsa el magát a gyerek, dolgozzon akár egyetem mellett is stb.
Amúgy szerintem ehhez senkinek semmi köze, minden család úgy csinálja ahogy akarja.
"Minden felnőttnek azt tanácsolják itt, hogy ne törődjön az idős szüleivel, ne adjon haza pénzt, élje saját életét, még a telefont se vegye fel nekik."
dehogy tanacsoljak.
Birom amikor valaki egybites.
Ilyenkor lenne vicces látni, hogy melyik választ kik írják. ;)
Gondolom, nem ugyanaz a 7-8 ember válaszol minden kérdésre, de azért elég jól megfigyelhető, hogy a legtöbb kérdésnél a válaszadók két táborra szakadnak.
Nem csak egyféle válasz szokott érkezni a kérdésekre, ha pártatlanul nézed, akkor ez nagyon jól látható.
Pont az előbb egy másik kérdéshez írtam le az én történetemet.
Anyám felmondott a nagy semmire, élettársa majd 1 éve betegszabin van, mert nem akar elmenni egy rutinműtétre, inkább csak eszik, alszik, ordibál.
Szóval: van egy kiskorú tesónk (van egy bátyám is), hát persze, hogy eddig kifizettük nekik a lakbért + rezsit + kaját, pedig hidd el: egyikünk se keres milliókat...
Mindkettőnk kifogyott a tartalékból, anyám a facen a barátnőinek írogatja, hogy ő élvezi, hogy nincs hajtás, egyelőre nem is akar semmilyen munkát, mi majd fizetünk.
De szegényke kis drága, egész nap otthon van és biztos fájdalmai vannak... a Kapi Hospital játék miatt, ott sok a műtött ember, természetesen fizet érte. Teljesen munkaképes, és igen: 18 évesen engem és a bátyámat is kivágtak otthonról, mert nem voltunk hajlandóak egyben leadni a fizetésünket, diákhitelt felvenni az életszínvonaluk javítására, belemenni a drága hobbijaikba (kocsikat gyűjtenek).
Most csökkentettük az összeget - nincs is több és ilyen hozzáállással nem is akarunk.
Az anyai szeretetről meg annyit, hogy hegek maradtak utána, több csont tört közben.
És igeeeeen, perrel fenyegetőzik a drága <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!