Hogyan győzzem meg anyut arról, hogy használhassak hajolajat? 14l
Szerinte csak zsíros lesz tőle a hajam,és csak sűrűbben kell mosni.De egy időszakban titokban használtam,de nem lett zsírosabb,nem kellett sűrűbben hányat mosni.Most is megcsinálják ám,de zsebpénzem mostanában 'ellenőrizve' van,hogy mikor költök,és nem tudnám megkerülni.
14l
#9: "Anyád 14 évesen megmondja mit tehetsz a hajadra???? WTF Erősen frusztrált asszony lehet."
Megmondhatja, pl. ha fekete hajó leányzó platina szőkét akar, és otthon nekiáll profi fodrászt játszani. Ilyen esetben igen, de nem egy nevetséges hajolaj témában.
Amúgy apró adalék: a A külföldiek szerint, a legszebben csengő magyar szó a „hajolaj" :)
Jézusom, én megőrülnék, ha nem kenhetnék olajat a hajvégeimre. :D
Kérdező, én sem vagyok a hazugság támogatója, de amikor ilyen nonszensz dolgokat tilt a szülő, akkor nem igazán látok más megoldást. Mondd azt neki, hogy azért hiányzik az apród, mert vettél a büfében valami kaját, vagy kölcsönadtál egy barátnődnek, és vedd meg titokban a hajolajat.
Ha látom, hogy száraz én még az öt évesemnek is teszek a hajára.
Próbáld ki az olivaolajat, az is nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!