Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zsarol 69 éves nevelőanyám?

Miért zsarol 69 éves nevelőanyám?

Figyelt kérdés

Lassan 28 éves leszek. Nem iszom, nem kuuurvázom, nem szórakozom, nem drogozok és ritkán vagyok sokáig kint.Dolgozom, havi 120 e ft nettó jövedelmem van. Haza adok ebből 40-60 e ft-t. Pluss a Bözsi utalványt. Itthon szoktam besegiteni dolgokban.Mosogatni, meg hasonlók. Kocsival elmenni erre arra. Nem vagyok rettentő házias sem ügyes. Sosem tetszik az ha valamibe belekezdek. Néha rendetlen és szétszórt vagyok, de nem szeretem a kupit.Vannak hibáim, de soha nem beszélek vissza neki és nem vagyok tiszteletlen nem mondok nemet. Bár néha beszélek vele, de nem az ő társaságára vágyom s ilyenkor bevonulok a szobába. Nem érdekel se a halál és mások életének szenvedései sem a szomszédok. Szombat éjjel elmentem a barátokkal csocsózni, kikapcsolódni. Irtam smst neki, hogy későn érek haza. Éjjel 1h t írtam neki, végül 2 lett. Kizárt a -15 fokos hidegbe. Csak a pótkulccsal tudtam bemenni, a zárban lévő kulcsot belöktem. Reggel szóvá tette hogy jutottam be. Azt mondta ha mégegyszer a barátokkal találkozom kizár, akikkel amúgy is néha találkozom. Hétköznap meg magányos vagyok. Itt van egy lány, akivel próbáljuk felépíteni a kapcsolatunkat. Sosem tetszik neki ha elmegyek itthonról este. Szinte a 28 év alatt ez volt a második eset, hogy ilyen késön értem haza. Nem vagyok tökéletes, de nem vagy zűrös gyerek.

Kiskoromban elkezdte: el lehet menni ha nem tetszik. Mindig zaarol valamilyen módon. Albérletbe egyelőre nincs lehetőségem elmenni.Nagyon magam alatt vagyok, mert rossz emberként akar beállítani én meg keresem a helyem s megrekedtem a 2 szék között.

2017. jan. 29. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
69 éves?Gyakorlatilag az öreganyád lehetne.De nem ez a lényeg 28 éves felnőtt emberként ideje lenne elköltöznöd pedig de írtad hogy nincs pénzed albérletre elég szar helyzetben vagy nem irigyelek.Rokonaid nincsenek esetleg akikhez tudnál menni?
2017. jan. 29. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
28 évesen már külön kéne költöznöd. Ha mást nem kiveszel egy szobát, az 30-40 körül meg van (legalább is ahol én élek), kevesebb is mint amit most haza adsz, és független is lehetnél, akkor mész haza amikor akarsz stb.
2017. jan. 29. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Légy férfi a talpadon, mert addig a helyzet nem fog változni.
2017. jan. 29. 13:43
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

28 vagy, hadd ne sajnáljalak már. Felemeled a segged, keresel albit és lépsz. Persze, egyszerűbb nyávogni... ja, hogy akkor nem lenne, aki fözne, mosna rád, stb? Hát, babám, a felnött élet, ezzel jár.

Abbol, amit most leadsz, simán ki tudnál venni egy szobát, és akkor nem kéne máshoz alkalmazkodnod.

2017. jan. 29. 16:40
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

Elég sok pénzt leadsz szerintem otthon.

Barátokkal esetleg nem tudsz közös albiba menni?

Mert nem állapot, hogy 28 éves létedre nagyanyád dirigál neked. Nem tartozol neki beszámolóval, meg mi az, hogy kizár -15°os hidegben. Na álljon meg a menet!

Sokat képzel az öreglány! Fenyítsd be, hogy ha még egyszer beleszól az életedbe beadod egy öregek otthonába! ( félreértés ne essen, tisztelem az időseket, de az ilyet nek tűröm!)

2017. jan. 30. 17:53
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó: legalább figyelmeseb olvasnád el a kérdést! A kérdezö nevelöanyaról van szó, nem a angyanyjáról.

"Mert nem állapot, hogy 28 éves létedre nagyanyád dirigál neked. Nem tartozol neki beszámolóval, meg mi az, hogy kizár -15°os hidegben. Na álljon meg a menet!"

Mivel a nevelöanya lakása, ezért jogában van azt engedni be, akit akar. Ha a kérdezö nem kerül idöben haza, akkor jogos, hogy nem hagyja a lakást bezáratlanul!

"Sokat képzel az öreglány! Fenyítsd be, hogy ha még egyszer beleszól az életedbe beadod egy öregek otthonába! ( félreértés ne essen, tisztelem az időseket, de az ilyet nek tűröm!)"

SENKIT nem lehet csak úgy "beadni" az idösek otthonába, föleg, hogy a kérdezönek semmi köze az adott lakáshoz. Ee még ha a kérdezöé is lenne a lakás, akkor is csak az idös ember a saját beleegyezésével kerülhet csak otthonba, más nem teheti be!

2017. jan. 30. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
69....
2017. máj. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!