Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell így 'kampányolni'...

Miért kell így 'kampányolni' valaki mellett, aki nem a vőlegényem? Mit tegyek, ha már bánom, hogy elmondtam neki ezt az egészet?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, most májusban lesz az esküvőm. Minden rendben volt, az egész olyan lesz, amilyenre vágytam egész életemben, megkapom az "álomesküvőmet".

Csakhogy a legjobb barátom szerelmet vallott nekem, ami a semmiből jött. Konkrétan megkért, hogy ne menjek hozzá a vőlegényemhez...

Én ezen eléggé kibuktam és elmeséltem anyukámnak, akinek általában mindent elmondok, meg jó a kapcsolatunk is. Azt hittem, segíteni fog, de mióta ezt tudja, a srác mellett áll teljesen, hogy ő ezt mindig is sejtette és hogy nekem sem ártana átgondolni, mit akarok az élettől, kivel akarom folytatni. Naponta tesz valamilyen megjegyzést, amivel próbál elbizonytalanítani.

Azt még tudni kell, hogy mi a sráccal nem barátokként kezdtük, hanem közös ismerősök által jóban lettünk és szexkapcsolat volt közöttünk, mert "ő képtelen bármilyen emberi érzésre". De kb. 1 év után mondtam, hogy én többet akarok, meg nem akarom, hogy más lányokkal is legyen és mondta, hogy akkor fejezzük be, hónapokig nem is beszéltünk egymással. Aztán ahogy megismerkedtem a vőlegényemmel, valahogy megenyhültem és rájöttem, hogy hiányzik a társasága. És azóta a legjobb barátom, semmi nem történt köztünk, mióta nekem párom van. Erre most ezt elmondta és anya szerintem ha tehetné, őt állítaná oda mellém az esküvőn...

Tegnap is velük vacsoráztam és láttam, hogy rengeteg teríték van az asztalon, meg azért nem csinál ekkora sütés-főzést, mert én oda megyek és kérdeztem, hogy kik jönnek még, mire mondta, hogy csak a srác és a szülei (jóban vannak anyáékkal). Nekem pedig tök kellemetlen volt az egész este, főleg hogy anya többször felhozta, hogy ő azt gondolta, hogy én és a srác valamikor rendesen együtt leszünk... Legszívesebben elsüllyedtem volna az ebédlő közepén.

2017. jan. 26. 12:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Te csak villogni akarsz a barinők előtt az esküvőddel.

Ha igazán szeretnéd a vőlegényedet, ad1: extragyorsan leállítanád anyukádat; ad2: extragyorsan megszakítottad volna a kapcsolatot a legjobb barátoddal.

2017. jan. 26. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
98%
Ez se lesz egy tartós házasság....ha egyáltalán megvalósul majd.Aki egyetlen nap miatt(álomesküvő)akar férjhez menni vagy mert az előző pasi akkor elutasította, az nem érett még a házasságra.
2017. jan. 26. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos egyet értek a többiekkel, a leírtak alapján nincs sok jövője a házasságodnak. Alapból fiatal vagy és nem úgy tűnik,hogy mennyire szeretnéd a párod.Ebben a leírásban szinte semmit nem írtál róla,csak a másik pasiról.

Én úgy gondolom,hogyha tényleg szeretnéd a párod és vele akarnád leélni az életed,akkor nem bizonytalanított volna el anyukád egy cseppet sem.

Meg a házasság több az álomesküvőnél..Az esküvő csak egy nap, a házasság viszont jó esetben életetek végéig kitart..Akár még 50-60-70 évet is tarthat jó esetben.

Ha nem vagy 1000%-ig biztos a párodban,akkor szerintem ne erőltessétek még. Legalábbis én biztosan nem szeretnék a huszonéveim elején elvált lenni.

2017. jan. 26. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, egy választ nem írt -ez mindig gyanús- és a sablonos sztoriban ott van a válasz.: Az exével nem normális keretek között ismerkedtek meg. Azaz el volt rontva az egész kapcsolat. Én éppen nemrég szakítottam meg férfiként egy ilyen elszúrt ismerkedést (én baltáztam el, de a csaj igen nagy partner volt benne), ami épp az első randi előtt lett volna. Az a baj, hogy minden kapcsolat el van szúrva, ahol túl korán bejön a szex téma (nem a vágy, hanem a "konkrétum")...

Onnantól, még érzelmek nélkül is mindkét fél erősen manipulálhatóvá válik (ezen alapulnak a kihasználós/elkábítós bűncselekmények ismeretlenek között, hogy a legszélsőségesebb eseteket is megemlítsem).

A régiek, nemhiába vártak a házasságig...

Természetesen ők korán házasodtak, a lányok 18-19 évesen, a férfiak idősebb korban, 25-30 évesen.

2017. jan. 26. 23:24
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

14# rengeteg olyan ismerősöm van, akik már rögtön az első randin szexeltek. Némelyik ezek közül már több éve házas és jól megvannak.

Nem azon múlik a kapcsolat,hogy mennyit vársz.

Sokkal több bonyodalom lehet abból,hogyha házasság után derül ki,hogy nem jó a szex.

De mindegy, nem ez volt a kérdés.

2017. jan. 27. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd ot a volegenyed, talaljon maganak egy olyan NOT aki valoban szereti, nem pedig egy eretlen kislanyt, aki csak mindezt eljatsza. Neked jobban bejon a se veled se nelkuled kapcsolat, ezzela pasival, valld be.
2017. jan. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!