Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem ra édesanyámat,...

Hogyan vegyem ra édesanyámat, hogy elengedjen egy hazibuliba?

Figyelt kérdés
Udv! 15f vagyok, havi 1-2szer elmegyunk valahova haverokkal. Persze alkoholt is fogyastunk de csak kis mertekben. Nekem legkesobb 9kor el kell indulnom haza, mivel anyukam nem enged tovabb pedig tobbiek mennek tovabb meg akkor.... tudok vigyazni magamra,,jok a jegyeim de hiaba... mivel apukam meghalt, igy ezert szerintem nagyon felt engem mert nincs testverem. Mivel tudnam meggyozni, hogy tudok vigyazni magamra?

2017. jan. 20. 17:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
27%
nem azt mondta hogy halálra isszák magukat...
2017. jan. 20. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
A te korod arról szól, kérdező, hogy az ember feszegeti a határait. Próbálkozik és hülyeségeket csinál. Nincs ezzel baj, mert ez a dolgok rendje. Anyud is tudja ezt, teljesen normális tehát, hogy ha félt téged. Annak örülj, amíg van aki féltsen. Alig voltam kicsit idősebb, mikor meghalt faterom, anyám meg lelépett, és egyedül maradtam.
2017. jan. 20. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Ahogy hallottam, régebben volt tini diszkó, ami ugyanúgy nézett ki, mint a többi, csak 18-ig jártak oda a gyerekek, és nem volt alkohol.

Most is be kéne ilyeneket nyitni.

2017. jan. 21. 06:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Sehogy ,de hasonlo kérdés volt szilveszterkor is ki írva ,hirekben meg az volt benne hogy sok hülye tizenévest kellet bevini mert nem tudtak mértéket tartani az alkoholal.

Anyukád jol teszi hogy szol hogy mikora meny haza ,még mielött többet innál mint amit kénne ,amugy 15éves fiunak minek inni alkoholt ? Társaság miatt mész vagy az alkohol miatt? .

2017. jan. 21. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem a bulival van a baj, hanem a titkolózással.

Nyilván anyukádék is érzik, ha nem is mondod el nekik, hogy valami nem stimmel.

2017. jan. 22. 11:18
 16/16 anonim válasza:
Miert nem mondod azt hogy valamelyik fiú barátodnál alszol nem lesz ott senki?
2017. márc. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!