Miért kell ezért pszichológushoz küldeni? Ha nekem így megfelelő a szexuális életem, anya miért próbál beleszólni?
Tegnap "lebuktam" úgymond, hogy viszonyom van egy idősebb férfival (én 20 éves vagyok, ő 33). Nem vagyok szerelmes belé, ez csak szex. Tartott egy félórás előadást, hogy ez mennyire nem egészséges, meg ma is mondtam, hogy este megyek vissza Pestre, és azonnal kérdezte, hogy vele találkozok-e, meg ezt jó lenne befejezni még most, amíg friss és hogy érdemesebb lenne felkeresnem egy szakembert...
És hogy mennyire fogok sérülni, ha szakítunk, vagy ahogy telik az idő, egyre jobban ragaszkodni fogok majd.
De ez 4 éve tart és sosem éreztem rosszul magam miatta, mert nem ragaszkodok hozzá, egyszerűen kölcsönösen kihasználjuk a másikat. És ezt próbáltam jelezni finoman anyának, de nem igazán érti, csak azt mondogatja, hogy "ez így nem jó".
Ha őszinte lennél anyukáddal,szerintem sokat segítene,hogy ne aggódja túl a helyzetet.
De gondolom nincsen olyan hű de jó kapcsolatotok,hogyha 4év alatt nem avattad be és észre sem vette,amikor pl eltűntél vele wellnesselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!