Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
Szóval az lenne hogy az egyik családtagom van hogy bejön a szobába (ami az enyém lenne elvileg) lülni meg ilyenek, azért nem szeretne átmenni másik szobába hogy minél kevesebbet kelljen gázszámlát fizetni.
Én viszont elküldöm néha mert zavar. (18 leszek nemsoká)
Jogosan küldöm el vagy el kellene ezt néznem?
Na ugyan, mesélj már, hogy mi a hülyeség benne... Légyszives!
Az, hogy legyen önmaga? Vagy az, hogy ne hagyja magát korlátozni? Majd ő azt tudja. Én is úgy találtam meg a saját utamat, hogy besokalltam a "megfeleléstől" és, eljött a "majd én azt tudom" ideje. Azóta kiegyensúlyozottabb az életem, és nap végén hozzám lehet szólni. Soha, semmilyen helyzetben nem szabad megalázkodni, meghunyászkodni senki előtt, és hajbókolni más akaratának. Az hosszú távon csak frusztrációt eredményez.
a taxiban van néha idő nyomkodni a gombot. Utas nem mindig van, de kint kell lenni, ha van, akkor meg hajtani. A másik melóhelyemen meg a gép előtt ülök, és amikor besokallok az adatoktól felnézek, hogy valamelyik "fingom sincs a dolgokról" kis majom milyen észt osztott már megint.
És valóban, tipikus csőlátású marharépa ember lehetsz. Az a baj, hogy ti vagytok többségben, addig meg a normálisaknak a neve kuss. Ez van.
Kicsit láss túl a 3 méteres környezeteden, pakold szépen sebességbe az agyad, és TALÁN tudsz valami építő jellegűt is mondani.
csak válaszoltam az engem ért kritikára, ennyi.
A kérdésre a válaszomat megadtam, véleményemet ismeritek, ami tudom, hogy olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senkit se érdekel a másé, de ez van.
na innentől nincs több kérdésem. Szarral dobálózás az látom nagyon megy.
És még a taxisokra mondják, hogy paraszt népség...
Legalább a kérdező is megtanulja, hogy mit ér a sok nagyokos emberke szava. Fogadok, hogy egy vagy az önmagát "értelmiségnek" nevező rétegből. Csak gratulálni tudok. Kicsit pislogj bele szemellenző nélkül a világba.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!