Mondjam el a szüleimnek hogy a fogadott keresztapám kikezdett velem?
Köszönöm. Semmi trauma vagy hasonló nem keletkezett bennem. Egyszerűen azt nem tudom hogy mit jobb elmondani vagy nem. Tudom hogy innentől kezdve másképp néznek majd rá és meg is szakadhat a kapcsolat. Én más országban élek mint ők, egyszerűen nagyon furcsa lenen úgy menni hozzájuk hogy a szüleim nincsenek ott, ők szoktam a szüleim házába jönni. De gondolom ezt nem tudtad. :) Nincs semmi gond, furcsa volt és kellemetlen, tiszteletlen, ezek a legmegfelelőbb szavak szerintem. Nem vagyunk vérrokonok, de család elvileg. És mondom nekem kellemetlen.
Ha elmondom akkor úgy ülök le a szüleimmel beszélni hogy ez 6 szem közt marad és ne mondják vissza. És nem akarom hogy emiatt vita legyen, kereszt anyum leordítaná a fejét, a gyerekeket főleg nem akarom bántani.
Én is elmondanám nem kérdés.
Más kérdés, hogy rosszul jöhetsz ki belőle. Nekem is volt egy hasonló sztorim, csak férfi ismerőssel, nem keresztapával 17 éves voltam állandóan taperolt, én már undorodtam ettől és elmondtam a párjának. Persze én volta a kis lu...nya. nagyszerűen kihazudta magát a szituból a pasas. Csak évekkel később bukott le, mikor konkrétan tetten érték...
Vagy elmondod, de akkor vállalod a következményeket, vagy nem mondod el, de akkor a keresztszüleiddel vess véget a kapcsolatodnak ( nem túl drasztikusan, csak fokozatosan építsd le őket, mert legközelebb is bepróbálkozhat a pasi) máshogy nem megy.
Meg hát hallottam olyan sztorit, ahol a szülő nem hisz a saját gyerekének ilyen esetben...
Szóval remélem nálad nem ez lesz. Sok szerencsét!
"pontosan nem emlékszem."
Ittál, drogoztál, vagy valahol olvastad, hogy a sokkhatásra nem kell emlékezni???
Kamu szagot érzek. Ha megtörtént, mert ilyen is van, akkor szakember és rendőrség. De tuti nem igaz, mert 24 éves felnőtt nő vagy, nem gyerek. A 18 évesek még gyerekek, hiába felnőttek nálunk, de te 24 vagy!!!!!
DIplomás családanya lehetnél, és tini képzelt panaszt írsz ki. Ha igaz, akkor szólj minden rokonnak. A popsi simogatás nem szexuális erőszak, szó szerint, de valahol igen.
Ne igyál, két részeg könnyen ki kezd egymással. Nyilván adtál jeleket, amit megbántál UTÓLAG!!!!
Hallgass, és fogd vissza magad, mert bizony nőként mondom, itt te is sugároztál szabad jeleket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!