Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mondjam el a szüleimnek hogy...

Mondjam el a szüleimnek hogy a fogadott keresztapám kikezdett velem?

Figyelt kérdés
Felnőtt nő vagyok (24), úgy fogadott hogy anyukám húga még nem volt házas amikor engem kereszteltek és amikor összeházasodott kb.15 éve akkortól keresztapám lett ő is. A szüleim régebben heti 2-3x összejártak együtt mentek nyaralni is. És tudom ha elmondom akkor megváltozik minden és sose fognak rá ugyanúgy nézni. Már nem vannak annyira jóban de heti egy találkozás megvan. Én semmivel nem váltottam ki hogy kikezdje velem, a konyhában cigizett én kimentem valamiért és dumáltunk és meg akart csókolni és megfogta a popsim. Én ellöktem és azt hiszem hogy megpofoztam, pontosan nem emlékszem. Utána semmi nem történt. Ő se beszélt róla. Idén karácsonykor nem akartam velük találkozni emiatt, van 2 gyerekük, 2 unokatestvér akik nagyon édesek és imádom őket de azt hogy mondjam hogy velük és kereszt anyummal találkoznék de a férjével nem? Az exem azt mondja (aki mindig jó tanácsokat ad) hogy mondjam el a szüleimnek mert így legalább megértik hogy miért nem akarok találkozni, de tudom hogy rájuk is hatással lenne. Anyumra és apumra is. Mindenki csinál hülyeséget, volt benne pár sör is de ez nem kifogás. Nem kellene kikezdeni a keresztlányunkkal. Főleg ha 10 méterre vannak a szüleim , a 2 gyereke és a felesége. A Kislány nagyon szeret engem és én is őt és mindig vár hogy menjek, most is biztos rosszul esett neki hogy nem találkoztunk. Azt nem akarom hogy ők tudjanak erről, tudom mivel járna....
2017. jan. 5. 14:10
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Semmi trauma vagy hasonló nem keletkezett bennem. Egyszerűen azt nem tudom hogy mit jobb elmondani vagy nem. Tudom hogy innentől kezdve másképp néznek majd rá és meg is szakadhat a kapcsolat. Én más országban élek mint ők, egyszerűen nagyon furcsa lenen úgy menni hozzájuk hogy a szüleim nincsenek ott, ők szoktam a szüleim házába jönni. De gondolom ezt nem tudtad. :) Nincs semmi gond, furcsa volt és kellemetlen, tiszteletlen, ezek a legmegfelelőbb szavak szerintem. Nem vagyunk vérrokonok, de család elvileg. És mondom nekem kellemetlen.

Ha elmondom akkor úgy ülök le a szüleimmel beszélni hogy ez 6 szem közt marad és ne mondják vissza. És nem akarom hogy emiatt vita legyen, kereszt anyum leordítaná a fejét, a gyerekeket főleg nem akarom bántani.

2017. jan. 5. 15:06
 12/33 anonim ***** válasza:
96%
Mindenképp elmondanám.
2017. jan. 5. 15:07
 13/33 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Indoklás jó lenne. 100% másképp nénézek rá, anyum húgával is megromlana a kapcsolat.
2017. jan. 5. 15:17
 14/33 anonim ***** válasza:
85%
Te ellenkező esetben, ha a párod rámozdulna valakire, szeretnél tudni róla?
2017. jan. 5. 15:35
 15/33 A kérdező kommentje:
A szüleimnek akarom elmondani, nem keresztanyumnak. A szexuális életem meg nem ide tartozik.
2017. jan. 5. 15:40
 16/33 anonim válasza:
92%
Ne kíméld őket, mond el. A titokkal többet ártasz a családnak.
2017. jan. 5. 15:51
 17/33 anonim ***** válasza:
77%

Én is elmondanám nem kérdés.

Más kérdés, hogy rosszul jöhetsz ki belőle. Nekem is volt egy hasonló sztorim, csak férfi ismerőssel, nem keresztapával 17 éves voltam állandóan taperolt, én már undorodtam ettől és elmondtam a párjának. Persze én volta a kis lu...nya. nagyszerűen kihazudta magát a szituból a pasas. Csak évekkel később bukott le, mikor konkrétan tetten érték...

Vagy elmondod, de akkor vállalod a következményeket, vagy nem mondod el, de akkor a keresztszüleiddel vess véget a kapcsolatodnak ( nem túl drasztikusan, csak fokozatosan építsd le őket, mert legközelebb is bepróbálkozhat a pasi) máshogy nem megy.

2017. jan. 5. 15:59
 18/33 anonim ***** válasza:
40%

Meg hát hallottam olyan sztorit, ahol a szülő nem hisz a saját gyerekének ilyen esetben...

Szóval remélem nálad nem ez lesz. Sok szerencsét!

2017. jan. 5. 16:01
 19/33 evimeri ***** válasza:
21%
Hát ez elég nehéz helyzet. Két rossz közül kell választanod. 1. Elmondod, így lehet, hogy megszakad a két család között a kapcsolat, illetve az ő házasságuk is tönkre mehet - pedig lehet, hogy tényleg csak egyszeri eset volt az alkohol miatt. 2. Nem mondod el. Neked kellemetlen. Esetleg később kiderül róla, hogy egy nagy szoknyapecér és ha a felesége tudta volna, már rég elhagyja. Én a helyedben nem mondanám el. Lehet, hogy a felesége nem is hinne neked. Ha a keresztanyádat és a gyerekeket annyira szereted nem szakítod meg velük a kapcsolatot ez miatt, menj olyankor amikor a keresztapád nincs otthon. Végül pedig én azért négyszemközt rákérdeznék, hogy mégis mi volt ez a részéről. Majd felvilágosítanám, ha még egyszer bepróbálkozik elmondod a szüleidnek és a feleségének is. Ha megérti akkor próbálj az egészen túl lépni és kész.
2017. jan. 5. 16:08
 20/33 anonim ***** válasza:
18%

"pontosan nem emlékszem."

Ittál, drogoztál, vagy valahol olvastad, hogy a sokkhatásra nem kell emlékezni???

Kamu szagot érzek. Ha megtörtént, mert ilyen is van, akkor szakember és rendőrség. De tuti nem igaz, mert 24 éves felnőtt nő vagy, nem gyerek. A 18 évesek még gyerekek, hiába felnőttek nálunk, de te 24 vagy!!!!!

DIplomás családanya lehetnél, és tini képzelt panaszt írsz ki. Ha igaz, akkor szólj minden rokonnak. A popsi simogatás nem szexuális erőszak, szó szerint, de valahol igen.

Ne igyál, két részeg könnyen ki kezd egymással. Nyilván adtál jeleket, amit megbántál UTÓLAG!!!!

Hallgass, és fogd vissza magad, mert bizony nőként mondom, itt te is sugároztál szabad jeleket....

2017. jan. 5. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!