Szüleim nem akarják elfogadni, hogy nemzetközi kamionsofőr szeretnék lenni. Lehet ez ellen tenni valamit?
Kamionos barátaim tipikus története,hogy otthoni feleségüknek,hazahordtak temérdek pénzt,értéket,amit 6-8 év után,a váláskor maradéktalanul magukkal vittek.
30 évesen egy bőrönddel folytathatták egyedül az életet."Gyermekükkel"(ha egyáltalán az övék),igen gyenge kapcsolatuk van.
Ha imádsz vezetni, akkor ez a neked való meló. De ne az legyen az indok, hogy egy irodában milyen szar lehet az élet..
Mindig úton lenni a családi élet szempontjából sem előnyös, másrészt meg veszélyesebb, mint egy irodában ülni.. Főleg télen.
Én 16 éves vagyok, de már bejelentettem anyámnak, hogy nemzetközi kamionsofőr leszek.
Van pár kamionos rokonom, és már dolgoztam is sofőrökkel. :)
A pénz számomra nem jelent akadályt, mindenért megdolgozok a két kezemmel. Most fogom kezdeni a B kategóriás jogosítványt, a nyári pénzemből tervezek majd autót venni. Iskola mellett el fogok járni dolgozni majd a jövő tanévben, és amint 17 és fél éves leszek megyek csinálni a teherautó jogosítványt. :)
Muterom azt mondja, az érettségit nem ártana megcsinálni, de majd eldöntöm én. Ha meglesz a C kategória és lesz munkalehetőségem lehet otthagyom a p*csába az iskolát...Megcsinálom a GKI-t aztán húzok melózni.
Hát, sok sikert. :D Én célirányosan fuvarozónak megyek. Miért vennék el a jogsim? Ilyenen nem is gondolkozok...Úgy kell menni, hogy ne vegyék el.
Minek autószerelői? Én is gondolkoztam rajt, de hozzá se tudok nyúlni a 8 hengeres CRS motorokhoz...felesleges.
Max felismerném a motor részeit, amit már most is felismerek nagyrészt.
Ja, és egyébként szeretnék ülő, álló, gyalog targoncára is engedélyt.
Ausztriában 1500 eurót is megkeresnek a raktárosok. Magyarországon olyan 150 ezret jobb helyen, és túlórával, műszakpótlékokkal ez megy felfele.
Tudom hisz raktárosként dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!