Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről, ki...

Mi a véleményetek erről, ki az áldozat?

Figyelt kérdés
[link]
2016. dec. 27. 19:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%
Ugyanazok írogatnak ide, hogy az anya az áldozat, meg "nem lehet valakire rátelepedni", akik rendre válaszolnak a hasonló kérdésekre a sablonnal, hogy "költözz el"?
2016. dec. 27. 20:20
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
Egyértelmű, hogy az anya az áldozat.
2016. dec. 27. 20:26
 13/29 anonim ***** válasza:
14%
Az út ami idáig vezetett. A fiú elköltözött, mert megpróbált felnőttként élni. Nem volt elég a jövedelme, ami a mai viszonyok közt érthető ugye. Hazaköltözött. Az anyja pedig visszaminősítette gyereknek és aszerint bánt vele. Nevelte, pedig már kinőtt a keze alól. Kontroll alatt tartotta, de hogy rászolgált-e a fia vagy sem azt nem tudhatjuk. Hogy bűnös- e vagy ártatlan a támadó azt nem mi döntjük el, hanem a bíróság.
2016. dec. 27. 20:38
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a véleményeket! Azért tettem fel a kérdést, mert nálunk hasonló volt a szituáció, mint a cikkben felvázolt előzmény, válás, kicsit túlságosan is gondoskodó anya. Én a nővér, én elköltöztem. Sokáig én is anyumra voltam dühös, hogy így viselkedik, de azóta rájöttem, a tesóm bizony szívesen fogadta ezt a törődést. Panaszkodott, hogy anya mennyire rátelepszik, de közben azért legyen mindig jó étel az asztalon, kapjon új ruhát, legyen rend, miközben ő ül a seggén. Dolgozni, önállósodni, na azt nem. De a mai napig magát tünteti fel áldozatként.
2016. dec. 27. 20:40
 15/29 anonim ***** válasza:
2%
Ez a fiú a testvéred?
2016. dec. 27. 20:44
 16/29 anonim ***** válasza:
98%
Gyűlölte az anyját. ... De azt nem, hogy eltartotta. .. Az anya az áldozat ez egyértelmű
2016. dec. 27. 20:50
 17/29 anonim ***** válasza:
97%
Ajánlott film: A zongoratanárnő. A Videán elérhető.
2016. dec. 27. 20:52
 18/29 anonim ***** válasza:
96%
Na most aki szerint a srác áldozat,az gondolkozzon el,hogy ő milyen vita vagy nézeteltérés után csapná fejbe kalapáccsal az anyját.Nem pofont adni vagy félrelökni,hanem éles,kemény tárggyal izomból fejbenyomni.
2016. dec. 27. 20:52
 19/29 anonim ***** válasza:
97%
Járassa be a popóját, mert a börtönben imádják az anya gyilkosokat.
2016. dec. 27. 21:00
 20/29 anonim ***** válasza:
13%
Mindkettő áldozat, csak más értelben.
2016. dec. 27. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!