Western union pénz utalás ( nagy családi balhé)?
Szóval röviden:
Apám küldene pénzt karácsonyra hogy arra költsem amire akarom. De anyám nem hajlandó átvenni mert a gyerek tartásdíjat még nem küldte és csak januárban küldené. Az a kérdésem, hogy átvehetem e én a pénzt ha az én nevemre küldi apám. 13 éves vagyok. És ha nem vehetem át akkor csak a törvényes képviselő veheti át ha az én nevemre jött?
UI: NAGYON FONTOS! És van komolyabb baj a szülők közt és nem értelmetlen dologra akarom költeni csak anyámnak az a baja hogy apám és én azt mondtuk hogy azt a pénzzel én rendelkezem és nem ő (azaz nem költhető el ). Vannak durvább dolgok pl mire költené anyám ezt nem részletesen mert lehet hogy olvassa+ fáradt vagyok és holnap korán kell kelnem. Szóval ha tudsz/tud értelmes választ adni kérlek/kérem válaszolj/válaszoljon.
13/f (hamarosan 14)
A gyerektartást kifizetni KÖTELESSÉG, nem valami jótett.
Amíg a kötelességét nem teljesítette, addig ne jótékonykodjon. Mi az, hogy majd fizet gyt-t? Majd ha úgy érzi? Anyád meg majd akkor fizet gázszámlát meg vesz kaját, ha a fater kegyeskedett fizetni? Nem így mennek a dolgok azért...
Van bankszámlád?
Utalja oda feterod és arról anyád nem is tud
ha nincs kérd meg hogy menjen be veled nyissatok egyet a Te nevedre és Ő mit törvényes képviselő hozzájárul (Annó velem anyám jött be az Erstéhez mikor nem voltam 18)
Vagy menj el hozzá és adja oda kp-be pénzt meg dugd el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!