Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A családi pótlékot hány éves...

A családi pótlékot hány éves korig lehet kapni?

Figyelt kérdés
És ha különköltözök a szülőktől,akkor is igényelhetem?

2016. dec. 12. 16:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Igen, és 18 eves korig.
2016. dec. 12. 17:07
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Az egyes rosszul tudja,addig jár,míg nappali tagozaton tanulsz.Ha elköltözöl,és magadnak igényled,először anyukádnak le kell mondani.
2016. dec. 12. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
44%

Én harmadik verziót tudok. :)

20 éves korig jár, ha nappalin tanulsz, annak a tanévnek a végégig, amelyikben a 20. életéved betöltöd.

A MÁK-nál tudod kérni, hogy te kapd innentől a saját számládra, ők kiküldenek egy határozatot a szüleidnek, hogy ők már nem kapják, és te meg megkapod következő hónaptól a számládra. Elvégre ez a te pénzed, nem a szülőké, nem kell lemondatni őket előbb.

2016. dec. 12. 17:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Milyen papírok szükségesek az igényléséhez?
2016. dec. 12. 17:36
 5/11 A kérdező kommentje:
20 éves kortól már nem jár,akkor sem ha nappalin tanul?
2016. dec. 12. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
De igen jár! 20 éves kor felett is, ha nappalin tanulsz. Én úgy jártam, hogy azt mondták az önkormányzatnál hogy nem kapok már, le is mondtuk de nem tudtam belenyugodni, így egy kicsit utána jártam a dolgoknak és mégis kapok.
2016. dec. 12. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
De a nappali azt jelenti,hogy középiskola, vagy nappali okj. Az egyetem és főiskola nem tartozik közé.
2016. dec. 12. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Négyen négyfélét mondtok, miközben pofonegyszerű lett volna megkeresni a neten a családi pótlék igénylésének feltételeit...

[link]

2016. dec. 12. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Gyakran Ismételt Kérdések

Igényelhető-e a családi pótlék esti tagozaton?

Az esti tagozaton tanuló diák is igényelhet családi pótlékot annak a tanévnek a végéig, amelyben betölti 20. életévét.

Én 19 vagyok,és esti tagozatos,és még kapom a családit,még a 20-at be nem töltöm.

2016. dec. 12. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
De közé tartozik. Mert különben mi az? Esti képzés?
2016. dec. 12. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!