Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagy kérés, hogy ne legyen...

Nagy kérés, hogy ne legyen ilyen igénytelen magával?!?

Figyelt kérdés

Apám nagyon igénytelen.

Először is nem tud normálisan enni, a vasárnapi ebédet is kézzel (igen kézzel) villával eszi, csámcsog, két oldalon rág. Mindig szólunk neki, anyu is, én is, de nem hajlandó szebben enni.

A kinézete is borzalmas, ösz arcszőrzete visszataszító, amit heti 2x borotvál, gyakrabban nem hajlandó. Mellszőre nagyon nagy, még a szűknyakú pólóiból is kilóg. Füleiből, orrából hosszú szőrök lógnak ki, hátszőre egybeér zsíros, korpás hajával.

Ruhatára borzasztó: nyáron szandálzokni, télen pedig olyan cipő, amiket 60+ -osok hordanak. A kényelemre megy, nem érdekli a kinézet.

Nagy kérés, hogy ezen változtatni kéne? 14/f apum 43

2016. dec. 11. 17:27
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
53%
Igaza van első a kényelem és utána a divat. Sok mai divatos cucc olyan kényelmetlen , hogy nem lehet leírni.
2016. dec. 11. 17:32
 2/44 anonim ***** válasza:
85%
Nem rosszból,de a muterodnak mégis bejött... Apud egyedi fazon. Akinek nem a divat mondja meg, h ki ő :D
2016. dec. 11. 17:35
 3/44 A kérdező kommentje:
De az a gond, hogy anyumnak még fiatal korában tetszett meg, a mostani életmódja már őt is zavarja.
2016. dec. 11. 17:38
 4/44 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ha ő ìgy jól érzi magàt akkor nem sok mindent lehet vele kezdeni.
2016. dec. 11. 17:40
 5/44 anonim ***** válasza:
59%
Mintha rólam szólna a kérdés :) De nekem nincs ilyen kekec fiam...
2016. dec. 11. 17:50
 6/44 anonim ***** válasza:
83%
És neked ehhez mi közöd van? Hülyeségeken problémázol: mi az, hogy két oldalon rág? Nehogy már ez is baj legyen. 2-szer borotválkozik egy héten? De durva, akinek szakálla van, az meg egyszer sem, mégsem feltétlen néz ki undorítóan. A divattanácsaid meg, hát oké 14 évesen biztos ki kell néznetek valahogy, meg kell divatozni, de miért baj neked ha apádnak nem divatos a ruhatára?
2016. dec. 11. 17:54
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
Dumbledore az apád? :O
2016. dec. 11. 17:55
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne Dámblüdor. Nem írta, hogy a varázspálcával is csibészkedne...
2016. dec. 11. 17:57
 9/44 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem semmi közöd hozzá, hogy hogyan akar kinézni.

Amit leírtál, abból max. az evés olyasmi, ami tényleg zavarhat másokat - ezt meg kell akkor neki említeni.

Minden más totál a magánügye.

2016. dec. 11. 17:58
 10/44 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az ő dolga, de hogyha vele kell mennem valahova, az olyan ciki. Amugy birom, mert jófej, csakhát ez a gond :/
2016. dec. 11. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!