Mennyi joga van velem szemben a nevelőapámnak?
A szüleim 12ève váltak el azóta a nevelőapámmal és anyámmal élek. (3 közös gyerekük van ők a féltestvèreim)
Nevelőapám a gyámom..mennyi joga van velem szemben? Ha ő azt mondja hogy nem mehetek sehova köteles vagyok betartani? Van ehez joga? Vagy ehez csak anyámnak van joga hogy megszabja hogy mikor hova mehetek?
Mellesleg volt már olyan hogy amièrt nevelőapámnak nem vittem oda a telefonjat 4honapig nem mehettem sehova ès elvette a telefonom a gèpem sőt a tvm-ről levágta a vezetèkezt vagy mi az es nem nezhettem tvt sem..
Van joga ahoz hogy megszabja hogy mikor mehetek el itthonrol?
Lègyszives normalis válaszokat köszi.
16/L
Ő a gyámod. Jogilag egyenrangú anyáddal.
Vagy te úgy gondoltad, hogy ahhoz van csak joga, hogy fizesse a számlákat, a kajád, a márkás ruhákat, a mobilod, kocsival furikázza a se.gged, de az elmúlt 12 évben nem érdemelt ki annyit, hogy szót fogadj!?
Nyugi, 18 éves korod után jogod van elköltözni, és eltartani magad. Sőt, neki többé nem kötelessége se eltartani se eltűrni. Aztán majd akkor pattogj, hogy nem az apád!
Hálátlan kis dög vagy. Nem csoda, ha nem nyalják fényesre a se.gged, pont rádfér, hogy szigorúan fogjanak!
Drága második!
12èv alatt egyetlen egyszer sem vitt el sem a suliba sem sehova..de ez lenyegtelen
A telefonom magamnak vettem mert muszaly volt..a markas holmikat meg hagyjuk..
Eleg ha annyit mondok hgy anyám is fèl tôle!..nem vèletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!