Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek heti 2000 Ft sok...

Szerintetek heti 2000 Ft sok sportra?

Figyelt kérdés

Apám sokallja, mert szerinte otthon mindent meg lehet csinálni, amit az edzőteremben.

Amelyik napokon megyek edzésre állandóan kérdezget, hogy mész edzeni, kivel, nem marad el az edzés stb. A saját pénzemből fizetem, és ha tehetném egy héten 3-szor is mennék.

2016. nov. 30. 18:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

"Utolso! Azert nehogymar a gyerek sprtolasan sporoljon a szulo!"

Mielőtt 0%-ra pontoztok, azért elgondolkodhatnátok azon, hogy van akinek NINCSEN. Nem spórol, hanem NINCS.

Ez belefér a kis csökevényes agyatokba?

2016. nov. 30. 20:54
 12/27 anonim ***** válasza:
96%
Alapból nem sok, de akinek nincsen éppen, annak sok :-(
2016. nov. 30. 21:12
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
A havi sz..os 8ezrem nem lenne a gyerekem sportolasara elgondolkodnek azon h vallajam e egyaltalan.
2016. nov. 30. 21:27
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Akinek nincs havi 8 ezer forintja a gyerek sportolására, az ne gyereket vállaljon, hanem macskát.
2016. nov. 30. 22:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok, már elég kevés helyre lehet olcsóbban járni. Egyedül a csapatsportok olcsóbbak esetleg, ahol ugye 15-20 ember dobja össze a terembérletet, de amúgy ez ennyi.

Főleg itt Budapesten egy csoportos óra (mondjuk jóga, aerobik, crossfit) 1300-1600 bérlettel az olyan helyeken, ahol tisztaság van, korszerű gépek és normális edzők.

Persze, értem, hogy van aki ezt tényleg nem tudja megfizetni, de a saját pénzedet arra költöd amire akarod és a helyedben fenntartással kezelném a heti 2000 forintot sokalló hozzászólásokat egy olyan országban, ahol a lakosság harmada rendszeresen dohányzik, vagy "ingyen" vesz okostelefont 2 éves hűségidővel havi 6-8 ezres díjcsomagokra. Ezzel nem azok ellen akarok szólni, akiknek tényleg nem jut sportra, hanem arra akarom felhívni a figyelmet, hogy szinte mindenkinek van ennyi kiadása úgymond fölösleges dolgokra (nekem is van), szóval nehogy rosszul érezd magad,amikor az egészségedért teszel a saját pénzeden.

2016. nov. 30. 22:53
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem ennek kb 3*-sa, ha te fizeted, akkor nem szólhat bele.
2016. dec. 1. 08:52
 17/27 A kérdező kommentje:
1 óra 1000 Ft-ba kerül.
2016. dec. 1. 11:00
 18/27 A kérdező kommentje:
Mellette otthon is végzek edzéseket, de hatékonyabb az edzővel. Sajnos csak heti 2-re telik.
2016. dec. 1. 11:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok, és nem lehet otthon mindent megcsinálni. Pl. otthon nem lehet úszni (hacsak nincs hatalmas medencétek). :-)
2016. dec. 1. 12:53
 20/27 anonim ***** válasza:

Én lassan 4 éve, hogy elkezdtem hastáncolni, ez is sportnak minősül (első hónapokban olyan izomlázam volt, mint előtte iskolai tornaórákon soha). Most 3 hónapja nem járok, mert munkát kellett keresnem, de találtam, és az ünnepi szezonban meg kevesebb órát is tart a tanárnő, de januártól folytatom ismét.

Lehetne otthon is youtube videókkal, de az nem elég hatékony, nem látom magam, nincs hozzá elég helyem, hogy minden mozdulatot el tudjak végezni, nem látom pontosan, hogy jó-e a mozdulat, amit csinálok. Tanárral hatékonyabb, nem beszélve arról, hogy órán többen vagyunk, és így társaságban is vagyok, meg nevetünk egymás bénázásain, aztán meg együtt örülünk, ha jól sikerül, ez ösztönző. Nem csinálnám már lassan 4 éve, ha egyedül csinálnám otthon. Egyébként meg helyrehozta a gerincemet, izmosodtam vele, minimálisra csökkent a korábbi hátfájásom. Ez egyébként bérlettel (ami 4 alkalmat foglal magába úgy, hogy 5 héten keresztül érvényes és heti 1 óra van) 6000Ft, szóval 1500Ft hetente, de ha mondjuk csak órát fizetnék, az is 1800Ft, szóval a tiéd még olcsóbb is egy óra.

2016. dec. 1. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!