Mikor mondjuk el, hogy terhes vagyok? Nyaralás előtt, vagy inkább utána?
Már a hétvégén teszteltem, de csak tegnap lett teljesen biztos a dolog.
Jövő héten megyünk apákkal nyaralni és a mostohatestvérem már most mondja, hogy alig várja, hogy ott bulizzunk. Viszont én nem igen fogok shotokat inni és cigizni egy darabig. Ő pedig hatalmas bulikra készül... De félek, hogy apáék nem fogadnák elsőre jól a hírt és azt pedig nem akarom, hogy feszültséggel teljen el az a 2 hét.
Viszont ha apáéknak elmondjuk, akkor anyáéknak is el kellene, plusz a barátom családja is ott van...
Szóval nem tudom, mi legyen.
"Az első hetekben a magzat nincs kapcsolatban az anyai szervezettel"
Őőőőőőő, oké...
szerintem nem kell cuki bejelentésre készülni,egyszerűen üljetek le velük a barátoddal és mondjátok el,hogy terhes vagy. és értelemszerűen a másik szülőpárnak is.
kár húzni szerintem, mondjátok el nekik. biztos kell idő,hogy megemésszék,hiszen eddig szó sem volt ilyenről, nem tervezett gyerek. mondjátok el és kész.
egyébként onnan gondolták a válaszolók,hogy gazdagok vagytok,hogy saját hitelmentes házatok van mindkettőtöknek ennyi idős korotokra. +téli nyaralás..nem szokványos hidd el, a legtöbb átlag család még nyáron sem tud elmenni nyaralni. de ennyi, nem értem az álnaívságodat,hogy hát miért írják..
"Kár hogy ilyen korán semmit nem lát az orvos."
Milyen korán? Egy szóval nem írtam, hány hetes terhes vagyok.
Utolsó, szerintem a gazdagság nem itt kezdődik.
De ha azok is lennénk, akkor olyan stílusban kell válaszolni, ahogyan pár felhasználó tette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!