Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is utálja az anyját?

Más is utálja az anyját?

Figyelt kérdés

Állandóan együtt vagyunk. Nehezen viselem már el. Senkit nem enged a közelembe, főleg a férfiakat... Ha arra gondolok h haza kell mennem munka után hozzá, hát...

25/L

2016. nov. 18. 14:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Húú! Most nézem h van bőven ilyen kérdés már itt.

Látom más eltudott szabadulni tőle. Én sajnos egész életemben vele kell lakjak. Esélyem sincs máshova költözni az anyagiak miatt...

2016. nov. 18. 14:04
 2/12 anonim ***** válasza:
25%

Szia...

Én is utálom az anyám és gyakran veszekszünk...

Viszont nem tehetem meg hogy lelépek mivel "szükség" van rám itthon. És azaz igazság, hogy szívem se lenne csak úgy itt hagyni mindent. Ez van....

21/F

2016. nov. 18. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Csak az nem tud lelepni, aki nem akar.
2016. nov. 18. 14:22
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
letudnal lepni ha akarnal, ha mas nem lakhatsz hozzad hasonlo koru fiatalokal egyutt vmi albiban, te nem is akarsz elmenni konnyebb anyadat szidni, majd ha mar nem lesz az elok soraban fogsz meg sirni utana es majd akkor megbanod te meg ezt.
2016. nov. 18. 14:48
 5/12 A kérdező kommentje:
#2: Teljesen ez a helyzet velem is. 10 éve küszködünk az anyagiak miatt. Nem hagyhatok itt mindent.
2016. nov. 18. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én gyűlölöm az "anyámat". Elköltöztem. 10 éve nem láttam az "anyámat".
2016. nov. 18. 18:25
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy "letudnál lépni ha akarnál" egy baromság....persze megteheted és neked lehet, hogy "jó" lesz viszont nem biztos hogy azoknak is akiket magukra hagysz....de aki meg szemrebbenés nélkül magára tudná hagyni azt/azokat a személyt/személyeket akiket "szeret"....nos az ilyen ne merészelje magát embernek nevezni....nem okoskodni kell hanem értelmesen végig gondolni és csak azután véleményt vagy tanácsot adni
2016. nov. 18. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
a kerdezo pont hogy nem szereti az anyjat hanem utalja, szoval jobb lenne mindenkinek ha menne, es igenis tudna ha akarna.
2016. nov. 18. 22:45
 9/12 anonim ***** válasza:
mellesleg lehet azert viselkedik igy anyukad mert mar elege van beloled, es gondolja hatha lelepsz vegre, csak nem akarja a kepedbe mondani, bar amilyen eletkeptelen egy nő lehetsz te kerdezo sztem még 20 év mulva is anyad nyakan fogsz lakni, esetleg ha kidob akkor nem, ez esetben az utcan.
2016. nov. 20. 12:50
 10/12 anonim válasza:
Igen, nagyon rühellem. De szerencsére nekem nem kell itt maradnom vele. Amikor velem van csak megjátszom magam, ezzel is kerülöm a felesleges konfliktust és nem fáraszt le mégjobban.
2016. nov. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!