Elengednéd a 19 éves lányodat nyári munkára a horvát tengerpartra pincérnőnek egy jó étterembe?
Te lány !? Teszteled a jó népet, hogy mit szólnának (támogatják e vagy sem) ha te ( egy 19 éves lány) kimennél dolgozni Horvátországba?
Szedd össze magad és tedd meg azt a kezdő lépést amit elhatároztál magadban, hogy megteszed.
Menyél és próbáld ki , szerezz tapasztalatot.
Az egyik legjobb ötlet , hogy elmész egy étterembe dolgozni. Igen ott sok emberrel fogsz találkozni és megtanulhatod a kommunikációt a nyelvet az emberekkel való bánás módot, stb.
Ne félj, a horvát vendéglátósok negyed annyira veszélyesek mint a Magyarok.
Nem fognak túl hajszolni, kifizetik a neked járó pénzt és a jattodat sem veszik el, ami kint a fizetésednek akár a háromszorosa is lehet ( pluszba )
19 évesen másfél hónapot voltam Portugáliában. :) Engedd csak, bár ez nem a te döntésed, hanem az övé.
20L
sokan ennyi idősen véglegesen külföldre költöznek. és? mi van akkor? kicsit túlzásnak tartom az itteni válaszokat.
felnőtt ember vagy, oda mész ahova akarsz. ha szerinted ez rendes munka és tényleg pincérkedni kell,akkor menj.
de szerintem jobban járnál ha közvetítőn keresztül mennél ki. ennyi ami kicsit fura a történetben. egyébként én nem látom akadályát,hogy miért ne mehetnél. főleg,hogy beszélsz horvátul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!