Mi történt a fiammal!?
Figyelt kérdés
Az történt hogy Elment a nővéremhez egy hétvégére. Ott is aludt. Mikor hazajött szomorú volt de nem adtam neki nagy jelentőséget mert máskor is szomorú ha kibillen a komfortzónájából. Ám először azt vettem észre hogy keveset eszik, nem játszik,rendet rak a szobájában (amit még soha nem csinált) bepakol a mosogatógépbe stb. Nos ennek már 3 hónapja. Lefogyott, néha látom a szemén hogy sírt. Kérdeztem hogy mi történt, de azt mondta hogy semmi. Beszéltem a nővéremmel de ő se tudja mi a baj. Egyébként 12 éves fiú
Nagyon aggódok!
46/N
2016. nov. 7. 19:50
11/17 anonim válasza:
Neeem, hanem a szomszéd lányba!
13/17 anonim válasza:
Probald meg szépen kérdezgetni. Férkőzz a bizalmába.
14/17 anonim válasza:
Hát nekem nem a molasztálás volt az ami eszembe jutott:D szóval mi van, ha teljesen független a problémája a testvéredtől? Azért nem olyan hihetetlen, hogy ekkor jött haza és szomorú nem kell egyből molesztálásra gondolni. Annyi minden van, ami minket, kamaszokat elkeseríthet.. Ez a rendrakós dolog: Én pl. nyáron voltam barátnőmnél vendégségben. És láttam, hogy a gyerekek mennyit segítenek a szüleiknek mosogatni, főzni, takarítani. És azóta rengeteget segítek itthon és nem is érzem tehernek. Szóval lehet, hogy a tesód mondjuk megkérdezte, hogy szokott-e otthon segíteni a házimunkában. Ne aggódj, mivel 12 éves, szerintem ez a rendrakás dolog csak egy apró fellángolás, de ha ilyen korán kezdi biztos remek férfi lesz. Szóval szerintem nincs miért aggódni rám is nagy hatással van, ha vendégségben járok.
15/17 anonim válasza:
Nálunk jól működik minden 5 éves kislány unokám segít, sőt fiú testvérei is főzésben de takarításban nem. 9. 13 évesek a fiuk. mindent meg tudunk beszélni nyitottak vagyunk egymással szemben.
16/17 david_mc98 válasza:
12 éves, termelődnek a hormonok, érik az agya, én pl ugyan ekkor kezdtem el fogyni, komorodni, többet sírni, bár a rendrakás csak 14 évesen kezdődött, amúgy meg örülj neki, hogy rendetrak.
17/17 anonim válasza:
Szerintem kár ezt összefüggésbe hozni a nővérednél tett látogatással, nem hiszem, hogy köze lehet hozzá.
Lehet, hogy szimplán kamaszodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!