Mi történt a fiammal!?

Figyelt kérdés

Az történt hogy Elment a nővéremhez egy hétvégére. Ott is aludt. Mikor hazajött szomorú volt de nem adtam neki nagy jelentőséget mert máskor is szomorú ha kibillen a komfortzónájából. Ám először azt vettem észre hogy keveset eszik, nem játszik,rendet rak a szobájában (amit még soha nem csinált) bepakol a mosogatógépbe stb. Nos ennek már 3 hónapja. Lefogyott, néha látom a szemén hogy sírt. Kérdeztem hogy mi történt, de azt mondta hogy semmi. Beszéltem a nővéremmel de ő se tudja mi a baj. Egyébként 12 éves fiú

Nagyon aggódok!

46/N

2016. nov. 7. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Neeem, hanem a szomszéd lányba!
2016. nov. 7. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
jaaaa, az is lehet :o
2016. nov. 7. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Probald meg szépen kérdezgetni. Férkőzz a bizalmába.
2016. nov. 7. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nem a molasztálás volt az ami eszembe jutott:D szóval mi van, ha teljesen független a problémája a testvéredtől? Azért nem olyan hihetetlen, hogy ekkor jött haza és szomorú nem kell egyből molesztálásra gondolni. Annyi minden van, ami minket, kamaszokat elkeseríthet.. Ez a rendrakós dolog: Én pl. nyáron voltam barátnőmnél vendégségben. És láttam, hogy a gyerekek mennyit segítenek a szüleiknek mosogatni, főzni, takarítani. És azóta rengeteget segítek itthon és nem is érzem tehernek. Szóval lehet, hogy a tesód mondjuk megkérdezte, hogy szokott-e otthon segíteni a házimunkában. Ne aggódj, mivel 12 éves, szerintem ez a rendrakás dolog csak egy apró fellángolás, de ha ilyen korán kezdi biztos remek férfi lesz. Szóval szerintem nincs miért aggódni rám is nagy hatással van, ha vendégségben járok.
2016. nov. 7. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk jól működik minden 5 éves kislány unokám segít, sőt fiú testvérei is főzésben de takarításban nem. 9. 13 évesek a fiuk. mindent meg tudunk beszélni nyitottak vagyunk egymással szemben.
2016. nov. 8. 05:04
 16/17 david_mc98 válasza:
98%
12 éves, termelődnek a hormonok, érik az agya, én pl ugyan ekkor kezdtem el fogyni, komorodni, többet sírni, bár a rendrakás csak 14 évesen kezdődött, amúgy meg örülj neki, hogy rendetrak.
2016. nov. 8. 08:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár ezt összefüggésbe hozni a nővérednél tett látogatással, nem hiszem, hogy köze lehet hozzá.

Lehet, hogy szimplán kamaszodik.

2016. nov. 9. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!