Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi hogy a...

Anyám nem engedi hogy a bánkártyájával fizessek online miért? 18/F

Figyelt kérdés

nem ért ehhez azt hiszi hogy sokat költök játékra

ki van adva ha veszek letöltős pontot

2016. nov. 7. 19:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én is azt javaslom,mint a többiek. menj be a bankba és csináltass saját kártyát.

ha kapsz egy kis pénzt vagy dolgozol akkor meg fogod , bemész a bankba a pénzzel és ingyen rárakják a számládra. akkor meg arra költöd majd amire akarod.

de teljesen érthető,hogy anyukád nem engedi,hogy a kártyáját használd. gondolom arra kapja az egész fizetését és van rajta sok pénz. így én se nagyon mernék rendelgetni.

nekem direkt van egy kártyám,amire mindig csak pár ezret rakok. azzal szoktam fizetni ilyen online oldalakon, nem azzal,amin több pénz van,arra megy a fizum.

2016. nov. 8. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!