Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 4 nap múlva leszek 13 éves...

4 nap múlva leszek 13 éves (lány) régóta tervezem hogy el utazom, mert nem sok minden köt ide. Szlök! Ti mit tennétek ez esetben?

Figyelt kérdés
Szorgalmasan tanulok nyelveket hogy majd tudjam használni(4-5 tanuló vagyok),.mivel el akarok utazni ha eljött az ideje, és a családomat látogatni fogom. De szüleim visszatartanak, folyamatosan akadályoznal ebben. Mit tegyek ez esetben?

2016. nov. 3. 18:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
54%
Semmit se tegyél, de 18 éves korodban vehetsz csak repülőjegyet és hagyhatod el az "országot" (inkább kontinenst). A Nyelvtanulással kapcspan kiábrándító amit itt annak hívnak. Jobb ha szerzel néhány hasonló korú ismerőst a kiszemelt országból. Párom egy éve PhD-zett és azt mondta neki a főnöke mikor kiment melózni, hogy úgy beszél mintha az öreganyját hallaná...
2016. nov. 3. 19:13
 12/33 anonim ***** válasza:
55%

4-5 tanuló vagy? Én ismerek olyan autistát, aki bizonyos szempontból háromnak számít, de ha te négynek vagy ötnek, akkor még komolyabb lehet a gond...

Mindenesetre előbb tényleg magyarul tanulj meg, mert ez így eddig elég tragikus.

2016. nov. 3. 19:26
 13/33 anonim ***** válasza:
15%
Már 14 évesen repülhet egyedül....
2016. nov. 3. 19:26
 14/33 anonim ***** válasza:
65%

Hallgass a szüleidre, azt tedd. Tizenhárom évesen a fenekeden a tojásháj, a szüleid felelnek érted. hozzájuk sem kötődsz?

Lenne néhány kérdésem:

Hova, és kihez akarsz menni? Mert egyedül nem élhetsz kislány létedre.

Miből élnél, mit csinálnál ha elengednének?

Miből gondolod hogy ott bármihez is kötődni fogsz?

2016. nov. 3. 19:32
 15/33 anonim ***** válasza:
71%
Hogy érted ezt az elutazást? elköltözni vagy elutazni rokonokhoz, ismerősökhoz egy időre? Utóbbival semmi baj nincs, kell a kikapcsolódás.
2016. nov. 3. 19:35
 16/33 anonim ***** válasza:
88%

Maximum gyurmázásból lehetsz 4-5-ös tanuló, mert a helyesírásod borzalmas.

Tedd félre a hisztit, éa fogadj szót anyunal-apunak!

2016. nov. 3. 19:54
 17/33 anonim ***** válasza:
78%
Erre minimum 5 évet kell várnod, de ha valami használható szakmát, végzettséget akarsz, akkor 8-10 évet
2016. nov. 3. 19:56
 18/33 anonim ***** válasza:
38%

Félreértiek! Pedig a kérdező világosan megfogalmazta, hogy "ha eljött az ideje", tehát vélhetőleg 18 évesen tervezi.

Egyébként, kérdező: gondolkodtál már azon, hogyan fogod megszokni az új testedet, hogy négy nap múlva lány leszel? Merthogy eddig fiú voltál, de négy nap múlva lány leszel. Persze most én is félreértettelek. ;)

2016. nov. 3. 20:03
 19/33 anonim ***** válasza:
36%

Szia.

Nem tudom hány éves korodban van az amikor eljön az ideje ennek. De az biztos, hogy 18 éves kor alatt nem mehetsz szülői engedély nélkül sehova. A családom miatt már régen én is elmentem volna, de nem lehet, nekem 3 évet kell még erre várnom. :)

Tanulj addig is.

2016. nov. 3. 20:10
 20/33 anonim ***** válasza:
85%

Nem egészen 13 évesen durva régóta tervezhetsz utazgatni... :D

Sok pénzt gyűjtöttél már? Egy bkv jegyre összejött?

2016. nov. 3. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!