4 nap múlva leszek 13 éves (lány) régóta tervezem hogy el utazom, mert nem sok minden köt ide. Szlök! Ti mit tennétek ez esetben?
4-5 tanuló vagy? Én ismerek olyan autistát, aki bizonyos szempontból háromnak számít, de ha te négynek vagy ötnek, akkor még komolyabb lehet a gond...
Mindenesetre előbb tényleg magyarul tanulj meg, mert ez így eddig elég tragikus.
Hallgass a szüleidre, azt tedd. Tizenhárom évesen a fenekeden a tojásháj, a szüleid felelnek érted. hozzájuk sem kötődsz?
Lenne néhány kérdésem:
Hova, és kihez akarsz menni? Mert egyedül nem élhetsz kislány létedre.
Miből élnél, mit csinálnál ha elengednének?
Miből gondolod hogy ott bármihez is kötődni fogsz?
Maximum gyurmázásból lehetsz 4-5-ös tanuló, mert a helyesírásod borzalmas.
Tedd félre a hisztit, éa fogadj szót anyunal-apunak!
Félreértiek! Pedig a kérdező világosan megfogalmazta, hogy "ha eljött az ideje", tehát vélhetőleg 18 évesen tervezi.
Egyébként, kérdező: gondolkodtál már azon, hogyan fogod megszokni az új testedet, hogy négy nap múlva lány leszel? Merthogy eddig fiú voltál, de négy nap múlva lány leszel. Persze most én is félreértettelek. ;)
Szia.
Nem tudom hány éves korodban van az amikor eljön az ideje ennek. De az biztos, hogy 18 éves kor alatt nem mehetsz szülői engedély nélkül sehova. A családom miatt már régen én is elmentem volna, de nem lehet, nekem 3 évet kell még erre várnom. :)
Tanulj addig is.
Nem egészen 13 évesen durva régóta tervezhetsz utazgatni... :D
Sok pénzt gyűjtöttél már? Egy bkv jegyre összejött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!