Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátnőm anyja el akarja...

A barátnőm anyja el akarja küldeni a mamájához, hogy ne legyünk együtt?

Figyelt kérdés
Elvileg nem bír a lánnyal (azért, mert heti 2-3x kb el mer kéretszkedni vagy megkéri az anyját, hogy mehessek hozzájuk.. 2 hetente hétvégén nálam alszik, szerintem nem hatalmas kérés, de el akarja küldeni a mamájához, hogy elválasszon minket.. hogyan tudna ezellen tenni a lány? Én mint családon kívüli személy nem sokat tehetek.. 15 éves a lány (én hamarosan 16)
2016. nov. 1. 21:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jó megoldás lenne.. de skrizofrén egy nő.. ma voltam náluk, ott meg lett beszélve, hogy két nap múlva jövök, "még meggondolja" hazamegy a lány, mert kivitte a szemetet, és azzal nyitott az anyja, hogy szó se lehet róla, le lett r*b@ncozva, ez az amaz, takarodás mamához, mert nem bír vele..
2016. nov. 1. 22:02
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudnátok dilidokihoz küldeni az anyját? Ot lenne a helye.
2016. nov. 2. 01:12
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Az anyával semmi baj, a kiscsaj van túlságosan eleresztve. Menjen csak a mamához, fiatal még a papás-mamáshoz.
2016. nov. 2. 06:00
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Azt hittem idősebb kiscsajról van szó. De 15? Én sem engedném ott aludni hősszerelmes Romeo.
2016. nov. 2. 07:59
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Az anyázásodért le kéne bhasszni egy marha nagy pofont, kisfiú!

Egyébként gyerekek vagytok még, nem kell felnőttesdit játszani, én eddig sem engedtem volna, hogy a "nagyon érett" kislányom a kisfiú pasijánál aludjon kéthetente.

Menjetek el moziba, fagyizni, délután legyetek együtt, de éjjel otthon a helyetek.

2016. nov. 2. 08:05
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Én sem engedném ott aludni a 15 éves lányomat.
2016. nov. 2. 09:52
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha ekkora tahoval lógna a lányom azt en sem bírnám..pláne nem 15 évesen.
2016. nov. 2. 13:17
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
15 évesen semmi szükség pasinál alvásra, én se engedném.
2016. nov. 2. 14:53
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Szexelni nappal is lehet, nem csak éjszaka. Szerintem az együtt alvással nincs semmi gond. Hiába ellenzitek, ma már úgy is efelé rohan a világ. És erről mi tehetünk.
2016. nov. 2. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:
26%
Itt sokan ugy csinalnak mintha 11 evesekrol beszelnenk. A fa sz nappal is felall akár a fiu hazaban, akar a nagy parkban ha ugy van. Azt hiszitek nem oldjak meg valahogy? Inkabb tudjak rola h mikor mit csinal, es normalis helyen csinaljak, mint h valami arra sem méltó helyen h akar le is bukhatnak. Ugy csinaltok mintha a ti idotokben nem lett volna szex 16 evesen.
2017. jún. 20. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!