Szülők mit szólnátok ha a 18 éves fiatok ilyet hallgatna?
2016. okt. 31. 22:36
21/32 anonim válasza:
nekem túl lassú ez a zene...maradok a jólbeváltnál :D
22/32 anonim válasza:
Rengeteg 18 éves hallgat ilyet. EZ szól edzőtermekben, mindenhol. 30F
23/32 anonim válasza:
És még csodálkoznak egyesek hogy ilyen elcseszett a világ...
24/32 anonim válasza:
Közelsem vagyok szülő, de nekem tetszik, nem értem mi baj vele. Ha neki tetszik hallgassa, nekem is tetszik, én is ilyeneket szoktam hallgatni. 13/l
25/32 anonim válasza:
9es is jó, fú de 13as pont ilyesmi zenéket keresek égen földön.Kösziiiii :)) 21-es is jó,de azt ismertem ;)
26/32 anonim válasza:
Nemtudom hányadik előző... Közelsem ugyanolyan mindegyik zene ebben a stilusban, az hogy nincs hozzá füled már a te bajod :)
27/32 anonim válasza:
Érdekes, az igényes zenékben hallom a különbséget.
28/32 anonim válasza:
Semmit. Ki fogja nőni. Én biztos nem hallgatnám meg, ahogyan te sem. De ha neki ez tetszik... Ártani nem fog neki. Nézd arról az oldalról, hogy van fiad, aki egészséges és otthon él. Lehetne az is, hogy beteg vagy eltünt vagy ezer dolog. Fel a fejjel, ez csak zene. :)
29/32 anonim válasza:
Nem egy változatos zene, de kinek mi tetszik. Mindig jobb, mintha V-tech, tnt, vagy Krisz Zsuzsi (Rudi) szólna.
30/32 anonim válasza:
Aki ilyet hallgat annak vagy a hallásával vagy a gondolkodásával van baj. Nincs benne dalam, se ritmus, csak hosszú zaj. A Cream és a hasonlók zenék, ez csak zörej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!