Szerintetek ma mivel kedveskedjek anyukámnak? (Utóbbi idobe elég sokat veszekedtunk)
Figyelt kérdés
19/L2016. szept. 12. 12:04
11/13 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon meredek ötletem, elég veszélyes és extrém: mi lenne, ha nem csak alkalmanként mosogatnál el, hanem minden nap? Tudom, hogy első látásra ijesztő, hogy nem néha csinálod, hogy ami anyádnak természetes, azért te elismerést vársz, de hát ő biztosan meglepődne és már egy hét után érződne a hatása.
12/13 anonim válasza:
Ebben én nem vagyok annyira biztos... Az eddigiek után szerintem észre se venné, vagy max. természetesnek tartaná.
13/13 anonim válasza:
Anyádnak nincs csávója, ugye?
Hát, nekem már az eddigi reakciói is nettó szarul estek volna, ugyh èn innentol pont leszarnám, mi van vele. Az ilyen ember hulladék. Egy nyomorult ember maradt mellette, pont azon tölti ki a frusztrációját. Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!