Mit tehetnék ezúttal?
Figyelt kérdés
nehéz lenne leírni.fél árvaként,édesanyám sosem szeretett.évek óta magam ura vagyok.van egy fél testvérem,aki már kevésbé kíváncsi rám.jó pár évet Németországban leszenvedtem.Ezúttal,Magyarországon dolgozom,egész jól keresek,1 éve nem beszéltem senkivel a családomból.Nagyon sokszor rosszakat álmodom velük (2-3 naponta.Azokat álmodom,amiket megéltem.Nem tudom mit csináljak.2016. szept. 12. 00:29
1/4 A kérdező kommentje:
sajnos rémálmok,és úgy érzem felőrlődöm.
2016. szept. 12. 00:41
2/4 anonim válasza:
Úgy tűnik, a kapcsolat a családoddal eléggé kihűlt. Visszaszerezni őket sokkal nehezebb, mint amilyen a folyamatos viszony fenntartása lett volna. Én a helyedben saját család alapításában gondolkodnék inkább.
3/4 anonim válasza:
Nem nagyon értem, mire irányul a kérdésed.
A családod leszerepelt, egy kupac szart sem ér. Mit akarsz velük? Erőltetnéd a kapcsolatot, csak hogy újra pofára ejtsenek?
Mit csinálj? Menj el pszichológushoz, aki segít feldolgozni a rossz élményeket.
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy egy pszichológus tényleg segíthet a rémálmok leküzdésében.
Milyen munkát dolgozol? Fizikai vagy ülőmunkát? Ha nem mozogsz eleget, akkor lehet, hogy sportolnod kéne és már attól is elmúlnának a rémálmaid, ha napközben rendesen kifáradnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!