Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy a szüleim...

Mit tegyek, hogy a szüleim megengedjék, hogy a párom nálam aludjon?

Figyelt kérdés

2 és fél éve vagyok együtt a párommal, szüleim is ismerik gyerekkorom óta. Nagyon szeretnénk már ha néha együtt aludhatnánk már! Nem feltétlenül a szex miatt. Hanem.. ki nem szeret együtt aludni a párjával?? Szóval a szüleim betörhetetlenek. Ugye velük élek, mert elég közel van az egyetem. Viszont így is felötlött, hogy albérletbe költözöm, viszont így túl távol lenne a párom. Így maradok itthon, viszont nem aludhat nálunk, amit elég gáznak érzek ahhoz képest, hogy más tizenéves lányoknál alszanak fiúk párhonapos kapcsolattal. Nálam meg 20 évesen nem engedik meg..Többször beszéltem már a szüleimmel, de hajthatatlanok. Mindig elutasítást kapok, viszont konkrét választ, hogy miért nem?..azt nem igazán kaptam. "Mert nem és kész..." és ezzel téma lezárva... azt is mondtam nekik, hogy nem a '80as években vagyunk az ők fiatal korukban, amikor azèrt valljuk be: más világ volt. A párom szülei teljeseb normálisak. Alapnak tartanák, hogy néha hétvégente ott aludjak, de az én szüleim azt sem engedik hogy én itt aludjak. Képesek lennének utánam jönni a hajnal első fényénél. Amúgy meg okok, hogy miért nem engedik(szerintem): egyke vagyok, nem bulizós, hogy ahoz legyenek szokva, hogy minden hétvégén más szórakozóhelyről jövök haza tök részegen. Ennek ellenére eljárogatok otthonról.

Fogalmam nincs mit tehetnék vagy mit mondhatnék még nekik. 20 éves vagyok! Miért nem tudják felfogni? Már unom az olyan óvodásoknak adott válaszokat, hogy mindkettőtöknek van ágya és otthona, aludjon mindenki a sajátjában.

Bocsi ha hosszú lett.

2016. szept. 5. 03:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

"Mit tegyek, hogy a szüleim megengedjék, hogy a párom nálam aludjon?"

NÁLAD bármikor alhat az aktuális pasid. NÁLUK nem. Érted, ugye? Költözz el, tarts fenn te egy lakást/albérletet-társbérletet, ott aztán nem fognak beleszólni, hogy kivel hálsz együtt.

2016. szept. 5. 13:05
 12/12 anonim ***** válasza:
63%
Légy türelmes, előbb- utóbb hozzá kell szokjanak. Szoktasd hozzá a gondolathoz őket. Egyébként pedig neked van igazad, miért ne aludhatna ott.
2016. szept. 5. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!