Hogy mondjam el anyukámnak?
Sziasztok!
Először is elmesélném nagyvonalakban a történetem.
Szóval 17 éves lány vagyok. Szinte már születésem óta ismerek egy lányt. Úgymond legjobb barátok voltunk aztán végül azon kaptam magam hogy teljesen beleszerettem ebbe a lányba és ..végül úgy alakult ez a kis történet hogy ő viszonozta.
Idén nyáron beszéltem ezzel a lánnyal először arról -már régebben is gondolkodtam ezen-hogy elmondom az anyukámnak.
Persze ő már régóta kérdezget hogy nincs e köztünk valami...tehát sejti....de eddig csak tagadtam..Már próbáltam elmondani neki, de mindig csak meghátráltam..vagy nem volt jó az időzítés..
Nem tudom hogy kezdjem a mondandómat..
Sajnálom hogy idepötyögtem egy kisregényt,csak nagyon össze vagyok zavarodva..mert tudom anyukámról hogy mi a véleménye erről..és félek..előre is köszi
Ha itt az a proléma, hogynem vagy képes elmondani (ezt ne bunkónak vegyétek, csak tisztázni szeretném!) akkor mi lenneha leírnád neki levélben?
De szerintem nincs mitől tartanod, nyugodtan mondd el. A lánya vagy, nagyon szeret téged és biztosan megértimajd! De ha nem is, akkor isel fogja fogadni,nem tehet mást. Biztosan örül majd, hogy őszintén elmondod neki!! Sok sikert!
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!
Nem ez nem egy tini hülyeség..De azért köszi a választ! :)
Mindenkinek.
A levélben is gondolkoztam, de az annyira..nem is tudom..olyan távolságtartó..lenne..még a videó üzenetet is számba vettem XD
De maradok inkább a szemtől szemben dolognál.Az a biztos.
Akkor most azt hiszem kivárom a megfelelő alkalmat aztán jöjjön aminek jönnie kell..
Észrevettétek hogy minden ilyen jellegű kérdés alatt ugyan azok a szófordulatok-gondolatok szerepelnek?
Azon gondolkozom hogy kéne keresni egy ilyen tökéletes lombikban tenyésztett etalonkérdést, és a hozzátartozó 20 30 kommentet csak belinkelni minden ilyen kérdés alá.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!