Ciki 20 évesen a szüleimmel nézni a tűzijátékot
augusztus 20. -án?
Figyelt kérdés
Kitalálták. hogy menjünk és nézzük meg. Én is szívesen kimennék, de fog hülyén kinézni ha egy 20 éves srác a szüleivel megy? Szerintem semmi baj nincs vele, de tudom milyen előítéletes meg kinéző a mai magyar társadalom.
Az nagyobb ciki szerintem, hogy a 20-án helyesírása nem megy..
Nem ciki. Eleve nem értem, hogy merül fel ilyesmi benned.
2016. aug. 19. 18:41
12/22 anonim válasza:
Nem ciki,sőt.
Az én szüleim kint élnek Németországban,(plusz sosem volt annyira jó a kapcsolatunk,hogy bárhova is menjünk..) ezért én a párommal,a párom bátyjával,apukájukkal,és nagyszüleivel megyek.
2016. aug. 19. 18:45
13/22 anonim válasza:
igen ez sajnos nagy szegyen, odaertek abban a pillanatban minden ember ratok fog nezni az egesz tomeg es elkezdenek fennhangon rohogni meg visitani hogy milyen gaz vagy
2016. aug. 19. 19:04
14/22 anonim válasza:
miért volna. én bár nő vagyok, de 28 évesen is szívesen elmennék velük, mert imádom a tűzijátékot
2016. aug. 19. 19:25
15/22 A kérdező kommentje:
Nem szégyenlem őket...talán apámat kicsit, elég nehéz természetű, nehezen elviselhető ember..ezt leszámítva jó a viszonyom a szüleimmel.
2016. aug. 19. 19:27
16/22 anonim válasza:
Nem, az a ciki, ahogy egy csomó ember szájtátva áll és nézi.
2016. aug. 19. 19:30
17/22 anonim válasza:
Örülj, hogy vannak szüleid, akikkel ki tudsz menni megnézni. :)
Én is velük megyek.
(20L)
2016. aug. 19. 20:01
18/22 anonim válasza:
Hát ha kézenfogva mész köztük és rángatod a kezüket, hogy vattacukrot, lufit, stb kérsz, akkor ciki. :D Egyébként nem.
2016. aug. 19. 21:43
19/22 anonim válasza:
Csak húsz éves vagy. Neked a mai társadalom az előítéletes a szüleidnek meg a 90-es évek társadalmával volt bajuk.
Kérdésedre a válasz; a helyedben nem mennék ki megnézni a tüzijátékot már csak a tömeg miatt sem és a tv sokkal több, szebb képeket mutat mint amennyit ti látni fogtok.
Másrészt a tüzijáték nézése helyett inkább hokizzál egy jót otthon.
2016. aug. 20. 06:29
20/22 MZ.per.X válasza:
Az a "ciki" hogy 20 évesen még ezt a szót használod...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!