Megérzik -e a szüleim reggelre, ha most sörözök? 17/F
off: Mi köze a vallásnak a piáláshoz? Az én szüleim is vallásosak, és amikor 14-15 évesen berúgtam, akkor másnap konkrétan kiröhögtek néha, amikor azt hitték, másnapos vagyok :D Nem értem miért kell minden ilyen baromságot a vallásra fogni. Neked is jogod van hinni abban, amiben akarsz, de a szüleidnek is.
on: 4 sört már simán meg lehet érezni. Szerintem hülyeség beparfümözni a szobádat (már elnézést azoktól, akik ezt ajánlották), ezzel maximum gyanút keltesz a szüleidben, hacsak nem szokásod minden nap a szobád beparfümözése. Ha tényleg max. ennyit iszol, azért annyi elég kellene, hogy legyen, hogy éjszakára nyitva hagyod a szobádban az ablakod.
Ha meg ennél kicsit többet sikerül inni, akkor szépen hánytasd meg magad, utána egyél valamit és hidratálj, mint ahogy már írták utóbbi kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!