Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megérzik -e a szüleim reggelre...

Megérzik -e a szüleim reggelre, ha most sörözök? 17/F

Figyelt kérdés
Nem gáz kicsit, hogy most töltöttem a 17-et, és még nem ihatok? Persze már 14-15 éves korom óta iszok bulikban, haveroknál. (nem trottyig)
2016. aug. 12. 23:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Én a szobán nem érezném, de aki ivott, azon 2 napig megérzem valamiért. :D Hiába zuhany, aludt, fogat mosott evett stb. :D
2016. aug. 13. 01:29
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

off: Mi köze a vallásnak a piáláshoz? Az én szüleim is vallásosak, és amikor 14-15 évesen berúgtam, akkor másnap konkrétan kiröhögtek néha, amikor azt hitték, másnapos vagyok :D Nem értem miért kell minden ilyen baromságot a vallásra fogni. Neked is jogod van hinni abban, amiben akarsz, de a szüleidnek is.

on: 4 sört már simán meg lehet érezni. Szerintem hülyeség beparfümözni a szobádat (már elnézést azoktól, akik ezt ajánlották), ezzel maximum gyanút keltesz a szüleidben, hacsak nem szokásod minden nap a szobád beparfümözése. Ha tényleg max. ennyit iszol, azért annyi elég kellene, hogy legyen, hogy éjszakára nyitva hagyod a szobádban az ablakod.

Ha meg ennél kicsit többet sikerül inni, akkor szépen hánytasd meg magad, utána egyél valamit és hidratálj, mint ahogy már írták utóbbi kettőt.

2016. aug. 13. 01:33
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem az a gáz, hogy 14 éves korod óta iszol és még büszke is vagy rá. Pia nélkül is jól tudja magát érezni egy normális ember. Ismerek is ilyen 18 éveseket.
2016. aug. 13. 06:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Nyisd kibaz ablakot
2016. aug. 13. 09:18
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
Korának megfelelően... ha lány lenne is oké lenne a 3-4 söröcske? Vagy söröcske csak a menő manó fiúcskáknak szabad?
2016. aug. 13. 11:10
 16/19 anonim ***** válasza:
A lányoknak is szabad inni.
2016. aug. 13. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Összejönnél olyan csajjal, aki napi 3 sört legurít?
2016. aug. 13. 11:54
 18/19 zsombor1969 ***** válasza:
Ki mondta hogy napi 3? A csávó elment bulizni, és amúgy nem mindegy hogy milyen nemű?
2016. aug. 14. 13:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem látom sehol, hogy bulizna, a szobájában tervezett bepiálni.
2016. aug. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!