Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek anyunak random elkezdeni...

Minek anyunak random elkezdeni ordibálni egy évvel ezelőtti dolog miatt amiről nem én tehetek? 14l

Figyelt kérdés
Hatodik év vége felé egyik osztálytársam vagdosta magát(ez másik történet ami itt igazából lényegtelen),és ügyet csinált belőle osztályfőnök,úgyhogy ez elkezdett terjedni a szülők között.Én anyámnak nem szóltam erről mert ki akar hegyibeszédet hallani olyasmiről amiről nem én tehetek.Kitudódott közbe,anya meg akarta tiltani,hogy barátkozzunk,eltiltott a nettől nehogy,chateljünk.Vagyis két napra aztán hagyott.Mostmeg random ordít velem,hogy minek vagdosom magam,átfog nézni és ha talál valamit,akkor eltilt egy csomó dologtól.És így random üvölt velem,de nem néz át.Szerintem tudja,hogy úgyse talál semmit.Most komolyan jól esik velem óbégatni?Ez normális?Miért kell ezt csinálnia?Mit tegyek ellene?14l
2016. aug. 10. 13:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Most anyukád azért óbégat mert próbálsz kirángatni egy embert a depressziójából?Figyi kitartás. Négy év és elköltözhetsz.
2016. dec. 26. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

tipikus hozzáállás a mentális betegekhez ebben az országban:

- üvölts vele

- hülyézd le

- szakítsd meg vele a barátságot.

és még csodálkoznak, hogy vezetünk öngyilkosság terén.

2017. jan. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!