Ez miert olyan nagy dolog? Ha egyszer nem akarom, akkor miert kell folyton unszoljanak?
Hát fura, hogy ilyen titok, hogy mit vettél.
Én tuti nem problémáznék rajta, megmutatnám, aztán ha nem tetszik neki az sem érdekel, nem neki kell majd hordania.
Nem muszáj, de ha más adta rá azt a pénz, illik megmutatni. Mitől olyan nagy titok az a ruha? Ha nem domina bőrruci, vagy szex-játékszer amit vettem, simán megmutatnám :)
Ha meg beleköt: Hát istenem, nem az ő ízlésének kell hogy megfeleljen, hanem a tiednek. Csak jobban tudod mi a divat a fiatalok között mint ő.
jesszus.
megmutatod, kész.
nem tetszik neki, akkor ennyi.
Menj el dolgozni és vásárolj a keresetedből.
Anyukádnak az a baja, hogy az összegürizett pénzt (és mindegy, hogy nagymamádtól vagy a szüleidtől kaptad) elb.od ilyen ruhákra, de ezt gondolom te is tudod.
Fura vagy.
Én is egyetemista vagyok, és nem dolgozok, de épp ezért rohadtul hálás vagyok anyáméknak, és meghúzom magam, nem még panaszkodok rájuk éjjel-nappal :D Ha meg veszek valamit, akkor magamtól meg szoktam mutogatni, nem is kell kérniük :D
Jobban megbecsülhetnéd őket (mármint a szüleidet), és nem kéne ezen problémáznod. Mennyiből tart megmutatni, hogy mit vettél? Nem értem miért olyan nehéz.
te már többször írtál ki kérdést, és mindig ezzel kapcsolatban, hogy kíváncsiskodnak, hogy mit rendelsz.
És akkor is elmondtuk jó páran, hogy valószínűleg nehezményezik, hogy az öreganyádat húzod le zsebpénzzel, amiből te vásárolgatsz. Otthoni rezsibe gondolom 0 forint, amit beleadsz, dolgozni büdös... A szüleid meg így próbálják veled érzékeltetni, hogy ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!