Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek vesznek meg a szülei...

Kinek vesznek meg a szülei évente 200 felett telefont? Mit dolgoznak?

Figyelt kérdés

2016. aug. 6. 12:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%
előző, ezért nem gagyit veszek... inkább bírja tovább, mint hogy folyamatosan cserélni kelljen.
2016. aug. 7. 22:45
 22/26 anonim ***** válasza:
80%
Elnézést, hogy ide nem illő, de miért is lettem lepontozva?:D Mert Anya lerakta a phd-ét , és rengeteg ideig képezte magát, hogy a követségen dolgozhasson, vagy azért mert Apa egy hülye ötlete, amiből ő se várta , hogy kaszálni fog vele, bejött neki? Képezzétrk magatokat vagy kockáztassatok Ti is aztán nem kell lepontozni a másikat irigységből. Jut eszembe nem is nyalják Orbán seggét, nem igazán politizálnak , viszont nem is fideszesek! :) Sikerült nekik az , amit a másik nem tud vagy nem hajlandó megtenni, nem értem ezért miért kell negatívan hozzáállni a dolgokhoz. Ők is adóznak, fizetik a rezsit, egyszerű emberek....
2016. aug. 8. 07:53
 23/26 anonim ***** válasza:
68%
Én olyat is ismerek, aki sima körömkellékes eladó volt, pasija sem vmi milliomos értelmiségi, és az 5éves gyerekének xBoxot meg iPhone-t is vett karácsonyokra, mert "megérdemli"... gondolom, hitelből fedezte...
2016. aug. 8. 16:32
 24/26 anonim ***** válasza:
67%
Én kb 2 évente kapok drága telefont, anyukám vegyészmérnök, apukám pedig gépészmérnök, mindketten egy elég nagy gyógyszergyárban dolgoznak.
2016. aug. 12. 02:19
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Apám évente veszi meg nekem a legdrágább telefont, 2007 óta. Előbb HTCk voltak aztán áttért Samsungra. Neki fontos hogy nekem mindenféle kütyüm legyen, pedig nekem nem az :) És már 30hoz közeledek, én is meg tudnám venni magamnak csak én nem akarok ennyi pénzt költeni telefonra. Ő egyetemi tanár.
2016. aug. 12. 11:31
 26/26 anonim ***** válasza:
Szükségtelen 200 fölött telefont venni,a 80 ezres ugyanarra való. Mindkét szülőm vállalkozó,én tanárként dolgozom, hála Istennek jól élünk,de ilyen baromságokra nem költünk.Ki vesz 200 fölött mobilt? Aki kérkedni akar és kompenzálni. Egyetlen dologban segítettek amíg nem kezdtem teljes munkaidőben dolgozni,az pedig az albérlet volt.
2016. aug. 12. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!