Erotikus fotózásra mentem és anyám kiborult. Tudnátok tanácsot adni?
Csóró egyetemista vagyok. Ösztöndíjból, meg diákmunkákkal 60 eFt jön össze havonta, amit egy az egyben elköltök az albérletre és kajára. Szüleim minimálbérből élnek, szóval alig tudnak adni valamit. Elmentem egy erotikus akt fotózásra (tehát semmi szex, csak meztelenség) mert jól fizetett (több havi béremet kaptam meg 2 alkalomért).
Sokáig vacilláltam elmondjam-e otthon, végül csak anyámnak mertem. Ő borzasztóan kiakadt. Elhordott minden k.rvának, már egy hete nem hajlandó felvenni a telefont.
Elhiszem, hogy rosszul eshetett neki, mert nem beszéltem meg vele előtte, de ezt leszámítva nem érzem magamat bűnösnek. Ő végig azt hajtogatta, szégyent hoztam a családra...
Teljesen tanácstalan vagyok most, mit tegyek?
erotikus fotózásért de még egy magazn fotózásét is többet adnak
Csak nem utcáról beesőknek, akinek épp pénz kell.
17-es vagyok, kérdező, ha már elkezdted akkor folytasd. Érttesd meg anyukáddal, hogy édes mindegy hogy 2 sorozat van rólad vagy 200, az mindegy. Ha szeret akkor elfogad úgy ahogy vagy. A lánya vagy. Idővel beletörődik.
Mellesleg nem egy ilyen oldalon kellett volna ezt megkérdezni. Számíthattál rá hogy milyen válaszokat fogsz kapni.
Viszont a válaszolók nem ismernek téged, nem szeretnéek téged. Adj időt anyukádnak, majd megbékél vele.
Ha egész életedben a társadalomnak akarsz megfelelni meg mindenkinek, sose leszel boldog.
Néhány örömlánynak így kezdődött:
"Erotikus fotózásra mentem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!