Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erotikus fotózásra mentem és...

Erotikus fotózásra mentem és anyám kiborult. Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Csóró egyetemista vagyok. Ösztöndíjból, meg diákmunkákkal 60 eFt jön össze havonta, amit egy az egyben elköltök az albérletre és kajára. Szüleim minimálbérből élnek, szóval alig tudnak adni valamit. Elmentem egy erotikus akt fotózásra (tehát semmi szex, csak meztelenség) mert jól fizetett (több havi béremet kaptam meg 2 alkalomért).

Sokáig vacilláltam elmondjam-e otthon, végül csak anyámnak mertem. Ő borzasztóan kiakadt. Elhordott minden k.rvának, már egy hete nem hajlandó felvenni a telefont.

Elhiszem, hogy rosszul eshetett neki, mert nem beszéltem meg vele előtte, de ezt leszámítva nem érzem magamat bűnösnek. Ő végig azt hajtogatta, szégyent hoztam a családra...

Teljesen tanácstalan vagyok most, mit tegyek?

2016. aug. 5. 16:25
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
56%

erotikus fotózásért de még egy magazn fotózásét is többet adnak

Csak nem utcáról beesőknek, akinek épp pénz kell.

2016. aug. 5. 17:37
 22/54 anonim ***** válasza:
66%
Őrüljetek neki, képmutatók, lesz mire verni.
2016. aug. 5. 17:39
 23/54 anonim ***** válasza:
51%
Nem sok választ el azon "nöktöl" akik egy sound jegyért szoptak.
2016. aug. 5. 17:40
 24/54 anonim ***** válasza:
51%
Több havi bért kaptál ismeretlenként erotikus fotózásért? Na persze, elmondanám hogy Magyarországon nem fizetnek ennyit. Álmodozz csak.:-D
2016. aug. 5. 17:42
 25/54 anonim ***** válasza:
29%

17-es vagyok, kérdező, ha már elkezdted akkor folytasd. Érttesd meg anyukáddal, hogy édes mindegy hogy 2 sorozat van rólad vagy 200, az mindegy. Ha szeret akkor elfogad úgy ahogy vagy. A lánya vagy. Idővel beletörődik.

Mellesleg nem egy ilyen oldalon kellett volna ezt megkérdezni. Számíthattál rá hogy milyen válaszokat fogsz kapni.

2016. aug. 5. 17:44
 26/54 anonim válasza:
59%
hat mindegy mit tett megiscsak a gyereke, nem orulnek en se ennek de meg mindig jobb ha dugna meg ha ő nem szegyenli hogy puceran lassak akkor mi a problema? masok velemenyet le kell carni
2016. aug. 5. 17:45
 27/54 A kérdező kommentje:
Csak egy dolog miatt vagyok szomorú, mert a saját anyám is ugyan így fröcsögött, mint a válaszolók egy része
2016. aug. 5. 17:55
 28/54 anonim ***** válasza:
51%
Nincs ezzel semmi gond, a BGF-en minden csaj 15-20 000 között szopik /análozik a wc-ben. Te legalább csak fotózáson voltál igaz ha arcal vannak az nem a legjobb de nem hinném, hogy ezt keresgélné bárki is, no para :D
2016. aug. 5. 17:59
 29/54 anonim ***** válasza:
66%

Viszont a válaszolók nem ismernek téged, nem szeretnéek téged. Adj időt anyukádnak, majd megbékél vele.

Ha egész életedben a társadalomnak akarsz megfelelni meg mindenkinek, sose leszel boldog.

2016. aug. 5. 18:01
 30/54 anonim ***** válasza:
58%

Néhány örömlánynak így kezdődött:

"Erotikus fotózásra mentem"

2016. aug. 5. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!