Hogy mondjam meg tapintatatosan anyának, hogy mosson kezet WC után és ne turkáljon a gatyájában?
Figyelt kérdés
Utána neki áll főzni.2016. aug. 4. 20:21
11/13 anonim válasza:
Egy volt kolléganőm volt ilyen. Fel volt háborodva, mikor szóvá tettük neki.
12/13 anonim válasza:
Egyértelműen mondd meg neki. Ne beszélj mellé. Ha kiabál vagy felháborodik mondd meg nem eszel a főztjéből mert finnyás vagy és igy nem kivánod a kaját. Egyél szendvicset helyette, hogy hiteles legyél ne csak a levegőbe beszélj. Egy kis kitartással előbb utóbb csak elgondolkodik. Ha apukádat sem zavarja akkor meg pláne. Képzeld ha ezt egyszer látja a párod. Hm... Ezt is felhozhatod neki érvnek!
13/13 A kérdező kommentje:
Mostanában főzés előtt mindig rászólok, olyankor duzzogva elmegy vagy azt mondja már mosott, pedig láttam, hogy nem.
Nem tudom miért, de random előttünk elkezdi vakarni ott! és a seggét. Nagyon undorító, hogy előttünk csinálja. Én érzem már kellemetlenül magamat ilyenkor. Apát abszolút nem zavarja és ezt nem lehet megbeszélni. Amúgy sem felhőtlen a viszonyunk, apám épp ma mondta, hogy kicsinál még itthon lakom, így végképp nem szólok, nem nézek oda inkább.
Épp ez az, a volt barátonat sem hoztam haza, számukra egyébként is elfogadhatatlan, hogy 19 évesen járjak valakivel. Szóval egy kéretlen vendég vagyok otthon. Mondjuk, ha később lesz férjem, őt se hozhatom el hozzájuk soha.
2016. aug. 28. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!