14 évesen házibuli?
Igen, tudok..Most aki elsõnek olvassa, egybõl aztgondolja h 14 évesen hova?Ti nemvoltatok 14 évesek?Nem akartatok szórakozni?
Na szóval, tartottam már hazibulit, 4 haver, mindenkinek egy 2 szazalekos alkoholos sor, uditok, kaja zene, discofeny, nemnagy fejhaltas..Szulok otthon voltak. Neha neha rankneztem.
2 het mulva elmegy apukam, es battyam, es hazibulit szeretnek rendezni.
5 en lennenk fiuk,
5 csajt megszeretnenk hivni..
Nemkell roszra gondolni csak barati tarsasag, semmi pia semmi..
Anyukamat pedig elakarom kuldeni 1 baratnoehez aludni.Velemeny?Ti megenegednetem?
Hát figyi én nem bánnám ha innátok, de mértékkel mert bizonyos kor alatt előbb jön az alkoholmérgezés mint a berúgás és az nem olyan vicces, na meg nem olcsó mulatság.
Másodszor ne hallja a fél világ hogy ti party-t csaptatok, mert nagyon örülnének a szüleid
ha hazajönnének és egyből szembejön vele a panaszkodó szomszéd.
Harmadszor pedig minden tiszta és rendben legyen chipstenger, meg kiömlött kóla (ami ragad a földön) nélkül.
Ezekkel a feltételekkel én megengedném.
ui: Alkoholos italként sört vegyetek, mert kevesebb az alkohol benne és nem tud vele senki
nagymenőt játszani h egyszerre 5 öt letol, majd 20 perc múlva a földön fetreng.
Igen sört nyugodtan vehettek, abból nem lehet annyit inni hogy kifeküdjön valaki.
14 évesen én szilveszterkor már pezsgőt, bort, pálinkát ittam, pedig a "stréberek" közé tartoztam :D
Azóta párszor már nagyon is leittam magam, sőt más is volt, mégis egyetemre megyek. :D
18/F
Ha irom hogy alkohol, jön a sok negatív ember xd,
Jo enis szoktam inni neha, de mertekkel, nem rúgtam még be.:D
Én engedném!
Szerintem én elég engedékeny szülő leszek
(mértékkel)
Úgy engedném csak,hogy alkoholmentes sört ihattok,és a házat úgy kapom vissza ahogy adom!Magyarul semmit nem törtök szét,rendbe jövök haza,és ne add Isten semmi nm tűnik el.:)Előtte elmondanám a gyerekemnek hogy egy csajjal sem feküdhet le,mert korai!És 1x játszhatja el a bizalmam!És megkérdezném tőle,hogy kik jönnek.Mert akárkit nem engedek be a házamba!Mármint úgy,hogy ha ismerem azokat akik jönnek és haverjai akkor jöhetnek.De ha nem ismerem őket személyesen akkor nem.És elmagyaráznék neki pár dolgot. :)
Szerintem nem kérnék sokat ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!