Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya elolvasta az összes...

Anya elolvasta az összes beszélgetésem Facebookon. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tegnap én marha véletlenül bejelentkezve hagytam a fiókom. (Tudom, hogy itt rontottam el....)

És éjjel anya elolvasott mindent. Reggel ezzel fogadott, hogy beszélnünk kell.

Szerintem ez így nem oké, akkor sem ha az anyám. De ő ragaszkodik hozzá, hogy igen is, neki ehhez joga volt. Mert ő az anyám.

Úgy gondolom, hogy ez akkor sem volt egy gerinces dolog, mert én is mindig kilépek az övéből, és nem kutakszok sosem.

Nem kellene tisztelnie, hogy a gyerekének is van magánélete?

20/L

2016. júl. 30. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
És mit talált, ami miatt beszélnetek kellett?
2016. júl. 30. 12:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Ha anyára nem tartozik, akkor valószínűleg random idegenekre sem.

Vagy most ezt mégis hogy gondoltad, hogy ide kiírom a nagy publikum elé azt, amit még anyukámnak sem mondok el?

Hihetetlen...

2016. júl. 30. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Máskor majd nem hagyod ott. Tanulsz a hibádból. Mást úgyse tehetsz.
2016. júl. 30. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
29%

Na de ha olyan dolog... nekem nincs gyerekem, de ha a húgomról kiderülne, hogy prosti, arról én is beszélnék vele.

Mondjuk nem kutatnék, de nem hiszem, hogy egy 20 évessel azt akarja megbeszélni, hogy miért van barátja.

2016. júl. 30. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Huu ma en is elegge beparaztam, mert nalunk egy ideje nem volt internet a vihar miatt, viszont anyukamnak most van mobilinternete es kolcsonkertem a telefonjat, hogy visszairjak facebookon. Aztan elkezdett lassulni a net es majd nem szivinfartkust kaptam, mert alig tudtam kilepni a facebookombol, de vegul sikerult. :D Szerencsere azota jo az internet es nem kell az ovet kolcsonkernem.

Hat igen ezekbol a facebook uzenetkbol mindig adodnak problemak :D

En 19 vagyok szoval eleg kozel vagyok hozzad korban es en sem orulnek, hogy ha anyukam meglatna az uzenetimet, igen is vannak ott olyan dolgok, amikrol neki nem kelk tudnia...

Bar nem tudom milyen uzeneteket latott, amitol ennyira kiakadt, de gondolom, hogy szexualis tartalmu dolgok is voltak benne. Szerintem a mi korunkban az a nebez a szuloknek, hogy nem mindegyik tudja elfogadni, hogy a kislanya mar felnott no es igen is tudja, hogy a gyereket nem a golya hozza es hogy igenis erdekel minket a szexualitas meg a hasonlo dolgok. Talan anyukad is rajott az uzenetek lattan, hogy kezdesz felnoni es mar nem azok a dolgok erdekelnek, amik mondjuk 4-5 eve.

2016. júl. 30. 18:13
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem is az, hogy szexuális tartalom volt ott. Hanem azért szerintem ilyen korban már vannak olyan dolgok, amiket az ember nem feltétlen az anyukájával beszélne meg először, hanem mondjuk inkább a legjobb barátnőjével.

Utolsó előtti: Nem vagyok prosti. Nem tudom, hogy ezt most honnan szedted... :D

És most nem kell mindent félre érteni, nem k*****kodok a neten. Csak egyszerűen vannak dolgok, amiket inkább a barátnőimmel beszélnék meg.

Meg igazából az csapott nagyon meg, hogy ennyire nem bízik valaki a 20 éves gyerekében, akivel együtt lakik 20 éve, mindenkinél jobban ismeri és rengeteget vannak együtt. Mert szerintem ez bizalmatlanság is, a sok más dolog mellett.

2016. júl. 30. 22:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Undorító dolognak tartom kutakodni a gyerek után, főleg ha már nem is gyerek.

Én nem ülnék le beszélgetni vele, nem jogos, hogy még neki áll feljebb. Valószínűleg szóba sem állnék vele, bár lehet, hogy ez csak saját érzékenység. Az én édesanyám ugyanígy veszítette el a bizalmamat, 10 éve. Azóta sem állt helyre.

2016. aug. 3. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Oh tudom, hogy már régebben írtad ki a kérdést és már válaszoltam (15 vagyok), de most újra rábukkantam a kérdésedre. :D

Tényleg tökre megértelek, mert nálam is ugyanez a helyzet. Van egy barátnőm, akivel nagyon sok mindent megosztok és ez anyukámnak nem tetszik, hogy ennyire bizalmaskodok vele, hogy ilyen sok mident megbeszélek vele. Mindig azt mondja, hogy könnyen megbízok benne és egyszer majd hátba támad stb. Ezt anya sosem ismerné el, de szerintem inkább arról van szó, hogy rosszul esik neki, hogy több mindent megosztok néhány barátnőmmel, mint vele, de egyszerűen tényleg vannak olyan dolgok, amiket a szülőknek nem akarunk elmondani, mert nem és kész, jobb ha nem tudnak róla.

Szóval tényleg tökre megértelek és én neked adok igazat, ha velem történt volna én is nagyon dühös lennék, hogy miért kell a beszélgetéseim között kutakodni. Biztos, hogy nálunk is nagy cirkusz lenne, ha anya beleolvasgatna az üzeneteimbe.

Nem tudom mit talált ott, de tényleg az is benne lehet a pakliban, hogy ezek sokkolták, nem gondolta volna hogy te így érzed magad, ilyen gondolataid vannak stb.

Remélem azóta rendbe jöttek a dolgok :)

2016. aug. 6. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!