Hogy mondjam el, hogy 22 évvel idősebb a párom? L/20
Persze, viszont én úgy döntöttem,hogy segítséget kérek ezzel kapcsolatban,ugyanis ez az oldal erről szól.
Viszont ném szeretnék választ adni egy bizonyos határ után a magánéletemmel kapcsolatos kérdésekre.
Aki ezt nem érti meg és csak kötekedni tud, segítséget, ötletet adni viszont nem akkor az keressen más kérdést ami alá írhat.
Szerintem,ha szeretsz valakit és azért nem akarsz vele élni,mert tartasz attól,hogy majd 30-40 év múlva, ahogy te fogalmazol neked kell ceerélned a pelusát önzőség,de ebbe ne menjünk bele.
Nem játszom itt a felnőttet. Igen bevallom félek a fateromtól,hogy mit fog szólni. Szerintem sokan voltak már hasonló cipőben,hogy nem mertek elmondani valamit. Ez van.
Látom kevesen képesek valóban tanácsot adni. (Y)
"Viszont tudom,ha megismernék egymást egy hullámhosszon lennének"
Persze, mert egykorúak!
De most komolyan. Ha családot terveztek, akkor ha jövőre szülsz, akkor a gyerek 18. Szülinapján, apa már 60-61 lesz...
Arról ne is beszéljünk, hogy valaki megkérdezte miért nem költözök, erre kislányos mentalitással rávágod szinte, hogy semmi közöd hozzá.
Ha segítséget vársz, árnyalni kell a problémát.
Az én apám 59 éves. Szóval akkor az én szüleim döntéseit is kétségbe vonod?!
59 és 42. Hmm valóban egy korosztály :D
Ne állíts olyan valamit amiről fogalmad sincs.
Hogy lehet ilyet 2 évig titkolni? Nem akart vele sosem találkozni? Ha ennyire nem érdekli kivel van a lánya simán elmondanám,hogy mennyi idős.
Egyébként családja van ,vagy mi, hogy nem tudtok összeköltözni és nem beszélsz róla?
Apum nem is tudja,hogy van valakim.
Ha csak rajtunk múlna már rég összeköltöztünk volna,de nem úgy hozta az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!