Hogy mondjam el anyanak?
Ezen nindenki atmegy
Le kell sz*rni
Ettol még lehetsz jo ember
"Anya, kipróbáltam a cigit a német táborban és a tanár rajtakapott. Majd be kellene menned az iskolába beszélgetni vele.
Oh, visszafelé kérlek vegyél már nekem egy mentolos Marlborot, mert úgy döntöttem, hogy mostantól dohányozni fogok. Igen, tudom, hogy káros. Nem, nem érdekel."
A lényeg, hogy ne titkold el, mert úgyis le fogsz bukni. Amikor pedig lebuksz, akkor el fogsz veszteni minden bizalmat és minden szavad értéktelen zümmögés lesz majd csak. Vállald fel azt amit csinálsz. Ha még nem mered, akkor túl kicsi vagy hozzá...
első válaszával semmi gond nincs. oké, nem javasolt kézenfekvő megoldást, de jól látja a dolgot.
tökmindegy, h elmondod, vagy megvárod, h kiderüljön. így is úgy is megeszik a fejedet. mert ez a dolguk, szülők. nem mondhatják, h cigizz csak, drága, amennyit jól esik. ha elmondod, legfeljebb hamarabb túl leszel a stresszen.
engem is 15 évesen kaptak rajta először. akkor már 1 éve rendesen szívtam (cigit, nem füvet). volt egy botrány, aztán apám úgy vélte, jobb, ha a tudomásukkal cigizem, mint titokban, és javasolta, h anyám is hagyjon ezzel békén. "ha akarja, szívja, úgysem tehetsz ellene semmit". a legbölcsebb gondolat. tényleg semmit nem értek volna a tiltással, max. még izgalmasabbá teszik az egészet.
ma már nem dohányzom, azt is saját elhatározásból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!