Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog ez apám részérő...

Normális dolog ez apám részéről? Vesz neki egy lakást?

Figyelt kérdés

Apámnak van egy lánya, aki idősebb, mint én, lassan 30. Nem apám vezetéknevét viseli, nem is tartja vele a kapcsolatot, nem is találkoztak. Viszont állítólag tényleg az ő lánya, ebben apám sem kételkedik. Apám közben megnősült, született egy nővérem, majd én. Velünk szemben nagyon jó apa egyébként! Azzal a lánnyal tehát nem tartotta a kapcsolatot, ezután sem akar. Viszont most "csak úgy" vett neki egy lakást. A lánynak kisbabája született, de a pasija elhagyta (érdekes amúgy, hogy ő is apa nélkül szült), az anyjával sem jön ki állítólag, albérletben lakott. Ezt apám megtudta, felkereste azzal, hogy vesz neki egy lakást. A lány nem akarta elvileg elfogadni, de persze megtette. Ezt apám nem mondta el nekünk, csak anyámnak, de megtudtuk mi is nővéremmel. Rákérdeztünk, bevallotta. Nem is ez a legfurcsább, hanem hogy ezek után sem akarnak kapcsolatot egymással. Sem apám, sem a lány. Lakást mégis vett neki, illetve elgogadta. Nem a magamét féltem, ne értsetek félre, én is fogok kapni, nővéremnek is van már, mindent megkapok, szerencsére jól állunk, különben is ő általa van a pénz, azt csinál vele amit akar. Csak furcsállom.

Mit gondoltok?

17L

2016. júl. 22. 17:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom, a lány anyjával való kapcsolat is belejátszik ebbe. Attól, hogy felelősséget vállal a gyerekért, akit valószínűleg ő nem akart, még nem feltétlenül lesz érzelmi kötődése is hozzá, ez két különböző dolog.
2016. júl. 22. 18:12
 12/22 A kérdező kommentje:
Lehet benne van, hogy az anyja nagyon érdekes nő. Legalábbis így hallottam. De a lány állítólag nincs is jóban vele, ezért lakott albérletben, pedig az anyjának amúgy van pénze bőven.
2016. júl. 22. 18:19
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Lelkiismeret furdalása van. De mivel már a lány felnőtt így már nem igazán tudnak kapcsolatot kialakítani. Apudban benne van hogy nem tudja mit kezdjen vele és hogy már van másik családja. A lány meg szintén tudja hogy nincs közös téma, és azt érezheti hogy nem tud benne bizni, mert hát eddig nem volt jelen. Fél hogy ha most közel engedi magához újra elveszíti, és erre nincs szüksége.
2016. júl. 22. 18:21
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Persze, természetes hogy ha teheti támogatja.
2016. júl. 22. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem apukádnak büntudata van,amiért nem volt a lánya a mellett. És mivel megteheti(nem előletek veszi el) ezért most hogy bajban van,így segit neki. MI ezzel a baj?
2016. júl. 22. 19:17
 16/22 A legböszmébb Feri ***** válasza:
16%
Ne aggódj, pici lány, apukád ettől még sz*r ember.
2016. júl. 22. 19:41
 17/22 anonim ***** válasza:
12%
New,nem normális dolog! Az lett volna a normális ha foglalkozik vele! Ez a minimum hogy legalább így támogatja. Persze hogy elfogadta a házat,hisz kifogott egy olyan férfit mint apukád. Azt meg meg lehet érteni hogy a lánya nem akarja vele tartani a kapcsolatot. Minek? Hiszen a drága apja lese szarta. Már bocs,nem akarlak megbántani. Örűlj inkább hogy veletek foglalkozik!
2016. júl. 22. 22:53
 18/22 anonim ***** válasza:
15%
mivel 30 évig szart a fejére, ezért most egyben úgy gondolta,hogy bepótolja. és nem csak a lányáról van szó, hanem az UNOKÁJÁRÓL is. ez is közre játszhat.
2016. júl. 23. 09:28
 19/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem értem miért kell lepontozni azt aki elmondja a véleményét és szar alaknak tartja azt aki nem foglalkozik a gyerekével!????
2016. júl. 23. 10:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem apámról kértem véleményt! Mint írtam nekem is, nővéremnek is remek apa, bármiben számíthatunk rá. Nekem ez szàmít
2016. júl. 23. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!