Nyaralni mennénk, de semmi kedvem hozzá. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Szóval: Anya munkahelyén van egy olyan lehetőség, hogy kedvezményesen el tudunk menni nyaralni ( Tapolca-Balaton). Hárman mennénk:anyum,nevelőapum és én... Mostanában se nekem, sem anyumnak nem jó a kapcsolata nevelőapummal, így számomra ez az egy hét egyáltalán nem lenne élvezetes. Van egy kutyám is, akit kutyapanzióba kellene tenni, valamint augusztus elejére kértem a 2 hét diákmunkát.. Pont beleesne a nyaralás. Semmi kedvem hozzá, mert tudom, hogy nem jönnénk ki egymással. Nyomaszt a helyzet, de nem tudnèk elmenni lazán, nyugodtan. Nem vagyunk eleresztve anyagilag, mèg sosem nyaraltunk, de nem is szeretném elrontani az elsőt. Mint említettem anyának se nagyon van így már affinitása az egészhez.. De nem fix, hogy le tudja mondani. Mit tegyek? :(2016. júl. 13. 19:59
1/4 anonim válasza:
A kutyapanzió biztos nem olcsó. Mondd, hogy menjenek ketten, te meg elleszekl a kutyával. Így pénzt spórolhatnak.
2/4 anonim válasza:
Ha mentek, van lehetőség a közted és nevelőapád közötti kapcsolat rendezésére.
Ugyanez fennáll anyád ézötti kapcsolatra is.s nevelőapád közötti kapcsolatra is.
Az sem biztos, hogy anyádnak nagy kedve lenne nélküled menni.
3/4 anonim válasza:
Pontozzatok le nyugodtan, de szerintem nyugodtan elutazhatsz. Miért? Mert nem kell 0-24-ben a szüleiddel lenned. Mi is megyünk Balcsira és a legtöbb időben barátokat szerzek, dumálok, új embereket ismerek meg és hidd el, hogy nagyon jó az a szabadságérzet. :) Egy próbát megér. Mit veszthetsz vele?
4/4 anonim válasza:
Szerintem ülj le anyukáddal, mondd el neki őszintén és hogy inkább menjenek 2esben, talán rendezni tudják a dolgaikat, a kutyát nem kell panzióba adni, így spóroltok is + még diákmelózni is el tudsz menni, tiszta haszon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!