Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem engedi,...

Anyukám miért nem engedi, hogy gyakrabban aludjak a barátomnál? 19L

Figyelt kérdés

19 vagyok, most érettségiztem, kitört a nyári szünet.

Meg szokta engedni, hogy nála aludjak, de csak hetente/kéthetente. Szoktam kérni, hogy had aludjak ott, de nemet mond.

Otthon minden dolgomat megcsinálom, elérhetőzök mindig szépen és a barátomat is kedveli. Nem értem, miért jó neki, ha otthon vagyok és nem máshol, hisz úgyse tudok otthon mit csinálni, mert dolgozni nem enged el. Szerintem az, hogy 19 évesen a barátommal vagyok,a legjobb dolog még szülői szemmel is, mivel én nem voltam soha az a nagy bulizós és ő az első barátom, pár hónapos a kapcsolatunk.

Nem tudom, mi járhat az eszében, lehet, hogy simán csak azt akarja, hogy nála legyen az irányítás, mint mindenben. Mit gondoltok erről?

2016. jún. 30. 22:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

"kedves" 6-os, igen, az a természetes, hogy a szülő eltartja a gyereket amíg az saját lábra nem tud állni.

és ugyanúgy az is természetes, hogy nem korlátozza emberi szabadságában a gyereket. főleg nem abban, hogy kivel szexel, meg hogy elmehet-e dolgozni.

az meg, hogy véleményed szerint ki a felnőtt végképp nem érdekel senkit.

elkeseredett ember lehetsz, aki a saját elmebeteg torz értékrendjét vetíti ki a világra.

2016. jún. 30. 23:21
 12/23 anonim ***** válasza:
19%

"Máskülönben meg az isten áldjon meg, 19 éves vagy. Mit csinál szerinted, odaköt az ajtófélfához? Ilyen idősen nem engedélyt kell kérni, hanem közölni,"

A szülő minden további nélkül kiteheti az utcára, ha nem tetszik neki a gyerek viselkedése, például...

Nem értek egyet ezzel, szerintem is többször kéne "elengednie" a lányt, de nem biztos,hogy jó vége van az izmozásnak azzal szemben, aki eltart.

2016. júl. 1. 01:22
 13/23 anonim ***** válasza:
24%

Én sem engednék el egy ilyen éretlen, életképtelen kislányt, mint, amilyen te vagy.

- nem enged? dolgozni? Miért, kikötöz, vagy mi? Ide írogatás helyett már 6 diákmelót találhattál volna. Elmész, bejelentkezel nyárra és kész.

- a barátoddal meg dettó, max. nem kapsz pénzt programokra (jó eséllyel nem fog kidobni, max. megfenyeget vele).

Ideje lenne a saját lábadra állnod, mert ha ezt hagyod, akkor 28 évesen eszmélsz rá, hogy bakter, a legszebb éveimet eltosztam anyám zsarnokoskodása miatt, és megőrülsz.

2016. júl. 1. 08:10
 14/23 anonim ***** válasza:
13%

Szoval csak ugy vagy bele a vilagba se munka semmi ? Egyetlen programod a barattal alvas ?

Ez nagyon nem helyes

2016. júl. 1. 08:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem akarja, hogy zavarj a barátodéknál a sok ottléttel. Kivéve ha a barátod egyedül él, akkor nem értem a hozzáállását.
2016. júl. 1. 09:47
 16/23 anonim ***** válasza:
19 évesen elég buta vagy, ha még engedélyt kérsz.
2016. júl. 1. 10:35
 17/23 A kérdező kommentje:

nem értem, hogy miért kell így lehurrogni az embert, igenis vannak olyanok, akik nem engedik a nagykorú gyereküket sehova. Dolgozni azért nem enged el, mert át kell vennem az ebédet, amit rendelt minden nap, és én még egyszer nem hallgatom végig azt az ordítást, inkább akkor tartson el, ha ennyire akarja. Szegény barátom meg miattam vett ki két nap szabadságot, de az egészből az lett, hogy délig nem mehettünk sehova, hogy szintén át legyen véve a kaja, hogy szép magyarosan fogalmazzak. és a két nap alatt csak egyszer aludhattam nála és rohadtul nem tudok rájönni, és ezzel a hónapra ki van lőve az ottalvásom. Hogy anyámnak miért jobb, ha itthon rohadok és nem nála, arra nem tudok rájönni. Eleinte ő is örült, hogy végre lett barátom, de monstmár a f***a kivan, hogy mindig megyek valahova, pedig csak kétnaponta találkozunk vagy három.

De tessék ti olyan ********* okosak vagytok, oltsatok még nyugodtan, hogy nincs anyámtól magánéletem és nem mehetek sehova, és még ő se jó társaság mert egyfolytában kiabál. Hajrá, várom a további hasonló színvonalú választ, talán 1-2 normálissal találkoztam, de az sem a kérdésemre ad választ.

2016. júl. 1. 11:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Anyukád miért nem tudja átvenni az ebédjét?
2016. júl. 1. 12:29
 19/23 A kérdező kommentje:
mert dolgozik és a házunkhoz hozzák
2016. júl. 1. 13:07
 20/23 anonim ***** válasza:
59%

es ez lesz az eleted? delben atveszed az etelhordot? komolyan ennyit szeretnel az elettol ?

felnott vagy?komolyan megall az eszem

semmi terved almod vagy celod az eletben?

2016. júl. 1. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!