Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak, hogy kicsit...

Mit mondjak, hogy kicsit lazábbak legyenek anyáék és ne akadjanak így ki azon, hogy egy fiúnál aludtam?

Figyelt kérdés

12 évig kitűnő voltam.

Az általános sulis és a gimis ballagásomon is megkaptam a legnagyobb elismeréssel járó díjakat.

Minden érettségim 95% feletti, ebből kettő emelt szintű és az angolom hibátlan lett.

3 (felsőfokú) nyelvvizsgát sikerült szereznem az évek alatt.

Orvosnak készülök, mióta az eszemet tudom.

Ezeket nem azért írom le, hogy dicsekedjek, provokáljak, csak hogy lássátok, nem olyan fajta vagyok, akit átrugdostak a tanárok az érettségin.

Sosem volt még senkim, de még csak alkalmi kavarás sem.

Tegnap leérettségiztem és a barátnőimmel elmentünk megünnepelni, utána pedig egy fiúnál aludtam (ismertük egymást régóta), de anyáéknak azt írtam hajnalban, hogy egy barátnőmnél alszok, így nem kell egyedül mennem.

Aztán most kiderült, hogy nem ott voltam és áll a bál. Mert így hogy engedjenek bárhová is, meg hogy teljesen ELZÜLLÖTTEM és lehet, hogy a végén egy drogos lesz belőlem és az egyetemet sem végzem el...

Aztán kérdeztem, hogy mert ha elmondtam volna, hol alszom, akkor nyugodtan aludtak-e tovább, erre az volt a válasz, hogy nem, jött volna értem valamelyikőjük kocsival.

De már annyira elegem van abból, hogy így kezelnek.

Évek óta megcsalják egymást, állandóak a hidegháborúk itthon és mikor kérdeztem anyát, hogy miért nem hagyja el apát, ha boldogtalan mellette, azt mondta, hogy azért, mert az engem mennyire megviselne... Istenem, 18 éves vagyok, csak feldolgoznám valahogy...

2016. jún. 23. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

ha 18 éves vagy, akkor elvileg nem szólhatnának bele, jó, persze náluk laksz, stb..

de könyörgöm, ha tegyük fel lefeküdtél volna a fiúval, akkor mi lenne??

semmi, 18 éves vagy, nyugodtan megteheted

nem egy 14-16 éves lány vagy, akinél ennyire ki kellene akadni azon, hogy fiúnál alszik

és ez a válás dolog, szerintem ez csak egy gyenge indok, hogy miért nem akar elválni

2016. jún. 23. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
18 vagy hivatalosan felnött ne foglalkoz velük ideje hogy az utadon menj és ahogy le írtad meg lehet bizzni és okos is vagy ne foglalkoz velük és randevuz ;) :D
2016. jún. 23. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

12 évig semmi pasi aztán hirtelen nem jösz haza egy miatt. Kicsit sem ijesztő.

3 nyelvvizsgával pedig ne orvosnak menj hanem egy SSC-be, szerintem a netto 300-at simán megkapnád, ha valami különleges nyelv is van 400-500-at. 18 évesen...

2016. jún. 23. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

Nem lesznek lazábbak,veled lehet foglakozni komolyabb következmények nélkül.

Gondolj bele a válàs után az egyikfélnek dobbantania kell(ene).

De azért csak mondmeg a nekik a magadét. Akadjki mondmeg hogy qrvàra leszarod ha elválnak ne te legyél az indok valami rosszra,hogy aztán felemlegessék...(miattad maradtam apáddal...)

És különbenis az hogy holalszol az mindegy amig tudják(vagy sejtik)addig nincs gond.és 1-2...22 bulizós este nem elzüllés.utolsó normális nyarad...

De.én ilyen aggyal nem orvosnak mennék.nemzetközi jog.

2016. jún. 23. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is az volt a baj hirtelen jött, nincsenek hozzászokva. Ha nincs idősebb tesód akkor még nagyobb volt a sokk. Ha lesz pasid és tudják hogy jártok akkor többé kevésbé nem érné őket váratlanul. Lesz idejük felkészülni. Szeptembertől egyetemre mèsz, fokozatosan szoktasd őket ahhoz hogy van saját életed. Lesznek bulik és majd megszokják. Nem kell már elkéredzkedni.
2016. jún. 23. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

szerintem az a baj,hogy hazudtál nekik.

oké,hogy már nagy korú vagy, de azért nem árt tudni még,hogy merre vagy. amíg otthon laksz,addig jó,hogy érdekli őket,hogy hol alszol,hogyha nem otthon. nem értem miért kellett nekik hazudni?

ennyi idősen már bőven lehetne kapcsolatod is,vagy csak simán egyéjszakás kalandod. úgyhogy nem hiszem hogy annyira kiakadtak volna,hogyha szólsz előre. kár volt hazudni.

2016. jún. 24. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
3 nyelvvel meg igenis jó,hogyha orvosnak mész. ha külföldre mész dolgozni,akkor sok lehetőséged lesz majd. kb bármelyik ország szóba jöhet majd így,a leggazdagabbak is
2016. jún. 24. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Magyarázd el a szüleidnek hogy felnőtt nő vagy és természetes hogy fiúnál alszol.
2016. jún. 24. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is idén végeztem, hasonló karakter vagyok, mint te, ezért is válaszolok... Illetve szerintem a szüleink is igen-igen hasonlóak. Alapvetően itthon egyre gyakoribb téma ez az ottalvás dolog (gyakran viccelődök vele, felhozom, hogy viszonylag természetes legyen), így ha lenne egy komolyabb kapcsolatom, szerintem nem érné őket annyira hirtelen pofonként. De... Ha egy buli után mennék valakihez csak úgy random, minden
2016. jún. 24. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
...minden "előjel" nélkül, plane úgy, hogy kamuzok... Tuti kiakadnának. Szerintem itt inkább azzal volt bajuk, hogy nem mondtad az igazat, meg hogy úgymond hirtelen jött az egész. Persze megértem, hogy te meg azért nem szóltál, mert akkor hazapaterolnak. Ezt az egy-két évet, ami ilyen átmeneti "még apuci kislánya, de már azért annyira mégsem" korszakot ki kell bírni. Lassan lassan hozzászoktatni őket a gondolathoz, hogy nagy lány vagy (én ezért is hozok fel hasonló témákat, poénkodok. Lássák, hogy nem vagyok már 14 éves, mindenen kuncogó kislány). A válással kapcsolatban meg... Hát az én szüleimnek is vannak hasonló beköpéseik, de azért nagy vész nincs. Szerintem ülj le anyukáddal és mondd el neki, hogy ne rád"kenje" ezt a dolgot, mert ez csak kifogás! Nehogy te érezd már magad rosszul, hogy miattad keseredik meg a házasságában... (az előző válaszom véletlenül ment el hamarabb, Bocsi)
2016. jún. 24. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!