Szuleim szerimt semmirevalo vagyok. Tenyleg?
Tudom,hogy nem a kérdésre válasz,de ez a tipikus eset,amikor van egy kis gyerek és nagy. A nagyra nem fordítanak elég törődést. Ja és mondd meg a szüleidnek,hogy ne kényeztessék el szegény gyereket,mert az csak rosszabb lesz.
2016. jún. 22. 16:42
Mikor elkezdted írni, 15 voltál, a végére már csak 14. Azt hogy csinálod? Találtál valami fiatalító elixírt?
Egyébként amíg gyerek vagy, nem kell neked sehova menned, nem kell neked pasi, és nagyon jól ellehetsz egy másik gyerekkel. Márpedig amíg egy értelmes magyar mondatot nem tudsz összehozni, addig nem vagy felnőtt (nem mentség, hogy siettél, mert szünet, hova sietnél?, nem mentség, hogy telefonról írsz, mert -ó, milyen érdekes, azon is vannak ékezetek, és a hibásan írt szavak alá vannak húzva pirossal). Köszönöm, hogy segíthettem.
2016. jún. 22. 16:46
Jajj mindenki sirankozik neveld a csoppseget harom eves ne hogy felul muljon rajtad. Vagy menj és szorakozz mert ez a napi3 ilyen kérdés unalmas már
2016. jún. 22. 16:57
4/13 anonim válasza:
Sajnos igen sok olyan család van, ahol ha több a gyerek, akkor finoman szólva sem kezelik egyenlőként. Bár van egy 3 évvel fiatalabb testvérem, 14 éves koromig minden szép és jó volt - míg meg nem született húgom, Anna. Onnantól kezdve Anna körül forgott az egész világ, a lány el volt kényeztetve, már az utcasarokra is autóval vitték. Egy egyórás családi témából legalább 58 perc róla szólt. Ha meg is szólaltam, hogy "Nemrég megnyertem a fizika megyei versenyt.", reakció ez volt rá: "Nah, gratulálok! Jah, képzeljétek, Anna már áll, sőt énekel is!" Egy mondat után visszatértünk Annára... Ami még durvább, hogy Anna után 5 évvel Bence is megszületett, na akkor meg ugyanezt eljátszották, csak akkor már Bence volt a minden és azóta is ő van középpontban.
2016. jún. 22. 16:58
5/13 anonim válasza:
Az alapprobléma véleményem szerint az, hogy itt a szülők kvázi folyamatosan "lepasszolják" a kérdezőnek a gyereket, azok meg hála helyett csak a hibát keresik a lányban. Korlátozzák szabadságában, mert ugye a lány néha szeretne elmenni valahova meg ismerkedni, de a szülei csak a dadát látják benne. Az meg végképp szülői hiba, ha aztt rávetik valakire, aki félévente kap egy ruhát, hogy mennyit kell rá költeni. Aki nem képes felfogni, hogy a szülőnek lenni egy ilyen feladattal is jár, az nálam már megbukott, mint szülő.
2016. jún. 22. 17:04
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az èrtelmes válaszokat. ma is kint ültünk a kertben anyukám a hugom èn ès anyu baratnoje Lilla nèni. beszèlgettünk Elzárol ès Elzárol na meg Elzárol arrol nm volt szo hogy 2hete kosárlabda bajnokságot nyertunk . aztán hirtelen szèdülni kezdtem zsibbadt a kezem ès a szám. errr szolok anyunak a válasz:ne hisztizz már folyton. nem hagysz kikapcsolodni. hat oke mit tehettem volna bejottem es kibogtem magam. vettem be kalciumot es jobban lettem. de ez nagyon rosszul esik hogy akármi törtènik le vagyok szarva.
7/13 A kérdező kommentje:
2napja toltottem a 15-ot es hat annyit sem kaptam hogy boldogat. erre mikor igy megemlitem vacsinál h 15lettem anyám reakciója:ne vergödjèl már. Persze Elzának habos babos torta ajándèk party en meg megint semmi
Még egy boldog szülinapot se tudnak elmondani legalább? Hát f**a szüleid vannak, tanulj és menekülj el 18 évesen ahogy csak lehet.
Utólag boldog szülinapot :)
2016. jún. 22. 17:18
Hát azért nem kellene féltékenynek lenned egy 3 évesre. Már nagylány vagy, a kicsivel többet kell törődni mint veled, ez a világ rendje. DE anyádéknak kellene nevelniük a kicsi gyereküket és nem neked. A te dolgod nyáron az lenne, hogy pihenj, barátkozz, élményeket szerezz, feltöltődj. Te is kiállhatsz a jogaidért, menj át a barátnőidhez, stb., üljetek be valahova. Ne hagyd, hogy ingyen baby sitternek tartsanak. Néha persze elvárható, hogy vigyázz a húgodra, de csak néha, és véletlen sem egész nyáron.
2016. jún. 22. 17:23
Utolag boldog szülinapot! :)
És neagodj 3 év és szabad vagy :D
Nálam 2 évvel fiatalabb csak a hugom és hát szerencsére itt nem ugy vannak a dolgok...
De azért itt is meglátszik hogy ki a fiatalabb -_-
2016. jún. 22. 17:27
Kapcsolódó kérdések: