Minden rendőr apuka ilyen, vagy csak az enyém?
18 éves vagyok, és nem enged sehova, de szó szerint. Még moziba is alig akart elengedi este, pedig csak az egyik barátnőmmel mentünk, és óránként fölhívott, még a FILM ALATT IS!. Szórakozóhelyekre be se tehetem a lábam, a többi barátnőm meg már mind mehet bulizni, meg szórakozni! És olyan rossz, hogy én ezekből mindig kimaradok, pedig normális a baráti köröm, nem az a piálós, meg drogozós fajta. És azt mondja nem azért, mert bennem nem bízik, hanem mert az emberekben nem bízik, mivel rendőr nagyon jól tudja mik történhetnek az ilyen bulikon, tudna példákat mondani.
Ez normális, hogy ennyi idősen sehova nem enged el? Mit tehetnék?
eléggé paranoiás, de ez már nála szakmai ártalom. az én anyukám(igaz, ő nem rendőr) is tisztában van vele, hogy mi minden történik éjszaka, de még szerencsére soha nem történt semmi baj.
amíg otthon laksz nem biztos, hogy javul a helyzet, de ha nem ilyen vaskalapos fajta, akkor hátha tudsz rá hatni.
Nem benned nem bízik hanem a világban, de te iszod meg a levét. Sokkal jobb :D
Az egy dolog hogy félt, de nem kéne burokban nevelni, film alatt felhívni, meg ilyesmi.
Én apukám is rendőr, engem sem nagyon engedtek sehova egyedül, gyalog/busszal. Viszont bárhova elmehettem, de cserébe "meg kellett engednem", hogy elvigyen kocsival és értem is jöhessen (akár hajnali kettőkor is).
Amikor lett barátom, már sokkal nyugodtabban engedett el, nem kellett fuvarozni.
Vesd fel esetlge ezt te is. Amit ő csinál, eléggé a túlféltés kategória.
(Megjegyzem, édesapámnál értelmesebb, műveltebb, udvriasabb embert nem ismerek.)
Megertem. Gondolom latott mar eleg mocskot es nem akarja hogy a lanyat is valami bokorban talaljak meg holtan.
Az hogy film kozben is felhiv azert nem termeszetes. Bulizni is elengedhetne azert. Max hozna vinne...
De megertem. Nem vagyok rendor de nem fogom a lanyaimat az ejszakaba engedni 18-ig biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!