Egy pár napos wellness miatt mi értelme így kiakadni? Hogy adjam a tudtára, hogy nem szólhat bele az életembe?
Apa kiakadt, hogy pénteken, az emelt szóbeli után elutaztunk a barátommal vidékre, wellnessezni. Tegnap már jöttünk is haza.
Így, a többi szóbeli nélkül is több, mint 480 pontom van, szóval attól nem félek, hogy ne vennének fel, főleg, hogy mindenhol megjelöltem az önköltséges részeket is, ahová 285 a ponthatár...
1. Elmúltam 18 éves, szóval nem igazán mondhatja meg, kivel merre megyek (bár eddig sem igazán érdekelt a véleménye).
2. Ha több, mint 12 évig alig beszéltünk, ne most akarja már játszani a gondoskodó apát...
De durván nem akarom elküldeni melegebb éghajlatra, viszont valahogy határt kellene szabnom ennek.
"És három hét múlva nem tudtatok volna elutazni?
Ez megint egy unatkozó gazdag kislányos kérdés."
NEM.
Majd biztos az apám kedvéhez fogom igazítani a nyaramat. Most is csak unatkozok egész nap, azért az érettségit nem kell ilyen halál komolyan venni.
Igen, azonnal gazdag valaki, ha telik neki pár nap pihenésre...
"Amíg gyerektartást fizet, bizony beleszólhat."
Írtam, hogy nem fizet.
Szerintem jól tetted, hogy elmentél. Ne foglalkozz apáddal!Annyit meg nem ér az egész hogy ezen veszekedjetek. Engedd el a füled mellett.
Sok sikert a további vizsgákhoz4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!