Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Elengednétek a 18...

Szülők! Elengednétek a 18 éves lányotokat a barátjával erre a fesztiválra?

Figyelt kérdés

a saját pénzéből fizetné, a barátjával 1 éve vannak együtt

https://www.youtube.com/watch?v=G04k9saNruI

2016. jún. 4. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden fesztiválon van aljanép. Soundon meg Szigeten nincs drog? Voltál valaha egyiken is? :)

Voltam fesztiválokon, de nemhogy ott nem, de soha életemben nem használtam kábítószert. Attól, hogy körülötted drogosok vannak neked még nem kell tolni, és normálisan nevelt emberek nem is teszik.

Az eltartással dobàlózó okoskának: egyrészt amíg nappali tagozaton tanul, addig köteles vagy fedelet adni a feje fölé és enni adni neki. Másrészt te sehovà nem mentél el soha fiatal felnőttként? Gondolom igen, csak mondjuk fesztiválra nem jártál, mert téged nem érdekelt. De ha a gyerekedet meg érdekli, akkor ilyen aljadék zsarolással akarnád megakadályozni, csak mert éppen neked nem tetszik? Főleg úgy, hogy (és ez el is várható) semmilyen külön anyagi ráfordítást nem igényel a dolog...

2016. jún. 4. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem. Szóval kidobnád a gyereked mert a tíltásod ellenére elmenne fesztiválozni. :D az igen. Igazi szülő.

Igen a gyerek 18 szóval azt csinál amit akar...persze mondhatod , hogy akkor költözzön el..ha nincs hova akkor a híd alá...mondjuk aki ezt megteszi a gyerekével.....

Egyébként ha akar akkor mehet....

Az, hogy drogos fesztivál az meg részletkérdés...ha akar szívni akkor már úgyis szív. Ha nem akkor meg nem is fog. Ennyi.

2016. jún. 4. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Megnéztem a videót és nem igazán jött be, amit láttam. Elmondanám a véleményemet és az aggályaimat, de mivel nagykorú és saját pénzéből fizetné, nem tilthatom meg. Az valamennyire megnyugtatna, hogy a barátjával menne.
2016. jún. 4. 20:27
 14/14 anonim válasza:
16 évesen voltam először fesztiválon, kettesben egy bnőmmel és túléltem. Azöta minden évben megyek, igaz városon belül van a feszt, de egy hétig nem otthon alszok hanem havernál aki közelebb lakik a helyszínhez. Az meg h szülőként aggályai vannak valakinek... Hát... Higyje el mindenki, nem kell ahhoz fesztivál h drogozzon, cigizzen, igyon és ordítva hányjon valaki, elég ahhoz egy szerda este is. Vki itt írta előttem, hogy ha már cuccozik akkor már mindegy.. és tényleg nem egy fesztiválon fogja elkezdeni a gyerek ezeket a dolgokat. Meg kéne bízni benne annyira h leültök bedzêlgetni, és felnőttként kezeled. Ha megtiltod akkor meg elszökik bulizni, én legalábbis tuti azt tenném ebben az esetben 22L
2016. jún. 12. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!