Szülők! Elengednétek a 18 éves lányotokat a barátjával erre a fesztiválra?
a saját pénzéből fizetné, a barátjával 1 éve vannak együtt
https://www.youtube.com/watch?v=G04k9saNruI
Minden fesztiválon van aljanép. Soundon meg Szigeten nincs drog? Voltál valaha egyiken is? :)
Voltam fesztiválokon, de nemhogy ott nem, de soha életemben nem használtam kábítószert. Attól, hogy körülötted drogosok vannak neked még nem kell tolni, és normálisan nevelt emberek nem is teszik.
Az eltartással dobàlózó okoskának: egyrészt amíg nappali tagozaton tanul, addig köteles vagy fedelet adni a feje fölé és enni adni neki. Másrészt te sehovà nem mentél el soha fiatal felnőttként? Gondolom igen, csak mondjuk fesztiválra nem jártál, mert téged nem érdekelt. De ha a gyerekedet meg érdekli, akkor ilyen aljadék zsarolással akarnád megakadályozni, csak mert éppen neked nem tetszik? Főleg úgy, hogy (és ez el is várható) semmilyen külön anyagi ráfordítást nem igényel a dolog...
Nem igazán értem. Szóval kidobnád a gyereked mert a tíltásod ellenére elmenne fesztiválozni. :D az igen. Igazi szülő.
Igen a gyerek 18 szóval azt csinál amit akar...persze mondhatod , hogy akkor költözzön el..ha nincs hova akkor a híd alá...mondjuk aki ezt megteszi a gyerekével.....
Egyébként ha akar akkor mehet....
Az, hogy drogos fesztivál az meg részletkérdés...ha akar szívni akkor már úgyis szív. Ha nem akkor meg nem is fog. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!