A fiamat miért nem érdekli semmisem? Se sport, se tanulás?
ha nem érdekli semmi és semmi célja nincs akkor mit csinál egész nap?
23F
Valahol normális, hogy nem érdekli... Engem sem érdekelt, csak csináltam és én is úgy gondoltam, hogy majd lesz valami. Teljesen hiányzik a gyerekből a belső kényszer, hogy mégse kapjon egyest, vagy az az igény, hogy később választhasson, hogy mivel akar foglalkozni.
Nincs valami egyéb lelki gondja? Nem fél a kudarctól annyira, hogy inkább meg sem próbálja? Nehéz elhinni, hogy egy 15 évesben pontosan nulla motiváció van jövőjével kapcsolatban. Ez nekem inkább tünetnek tűnik, talán érdemes lenne beszélned az osztályfőnökével, hogy ő hogy látja és esetleg bevonni valami szakembert, ha tényleg felmerül, hogy más gond van a gyerekkel.
Ha semmi baja, csak tojik bele, akkor esetleg jó tanulmányi út lenne, ha dolgozna valamit nyáron, úgy tudom, hogy 15 éves kortól lehet. Keress valami jó szar helyet, ahol köztudottan szemét a főnök, vagy garantáltan borzalmas a munka és bizonyosodj meg róla, hogy elég időt kénytelen ott tölteni ahhoz, hogy megértse, hogy tanulás nélkül ilyen helyre fog visszakerülni.
Az osztályfőnök azt mondta, hogy az osztály móka mestere aki megnevettet állandóan mindenkit, és poént csinált mindenből. Például ha nem tud egy dolgozatot, akkor ráírja magának az 1-est.
Hogy egész nap mitcsinál? Beszélget a barátival, vagy verseket ír. Szóval rosszul írtam hogy semmit sem csinál, mert valamit mégis.
"verseket ír"
hát ez azért messze van a semmitől :) mármint ha jó benne...ha nem is jó akkor is legalább érdekli...
Szoktatok nézni humoristákat a TV-ben? lehet, hogy a jövője neki is abban van, ha érdekli...még fiatal 10001 felé vezethet az útja, sokan még 18-20 évesen sem tudják, hogy mivel akarnak foglalkozni, szóval nincs lemaradva...
őt úgy tűnik inkább a spontán viccek érdeklik és a versek, gondolom szokott olvasni is, ugye?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!