Mert van az hogy szerintem a szuleim elvezik ha csesztethetnek azzal hogy dolgoztatnak?
Figyelt kérdés
Mert magamtol is megcsinalok dolgokat meg mindig megcsinalom amit mondanak,de igazbol ok nem kerik hogy csinaljam hanem konkretan parancsoljak...Mikor itt van a baratom is akkor is mintha direkt dolgoztatnanak..meg mikor telefonozok es epp mondjak h mit csinaljak,hozzafuzik hogy nyugodtan irjam le a barataimnak hogy dolgozni megyek..nem ertem..tenyleg jo gyerek vagyok meg a kapcsolatom is igazabol jo veluk de ezt a tulajdonsagukat nem tudom megerteni..2016. máj. 29. 19:42
1/3 anonim válasza:
Mert nem tudják túltenni magukat azon, hogy a felnövőben levő gyerek velük egyenrangúvá válik.
2/3 anonim válasza:
Fizetsz lalhatasert es kajeert?
Nem akkor cserebe sokat kell otthon dolgoznod
3/3 anonim válasza:
Tedd le azt a rohadt telefont és állj neki segíteni anyádnak! Ő sem telefonozik, amikor éhes vagy, vagy tiszta ruha kell, vagy épp a pénzt kell a nyavalyás telefonodra pénzt keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!