Létezik olyan, hogy az ember saját magát építi le?
1-es vagyok: Az utolsó kommented óta nem értelek. Szóval:
- anyád nem akar egyedül maradni
- anyádnak kell egy ingyen-kertész és egy ingyen-karbantartó, még hozzá EGY BIZONYOS ingyen-kertész és egy ingyen-karbantartó
- meg kell neki egy ingyen-házvezetőnő meg egy ingyen-társalkodónő meg egy ingyen-ápolónő
Mit mondjak, "tud élni":S
Gondolom, a nagy részére még hajlandó is lennél, ha nem akarna kiházasítani. DE mivel te akarod kiválasztani az ingyen-kertészt és ingyen-karbantartót,
- érzelmileg zsarol
- önsorsrontásba kezdett
- kizárt az örökségből
- nem segít téged semmiben (sem anyagilag, bár könnyen megtehetné, sem érzelmileg, ami ugye nem kerülne egy fillérjébe sem)
- lehord mindennek
- tönkre akar tenni idegileg (gondolom, azt hiszi, ha sikerül megtörnie, majd visszasomfordálsz hozzá, és élő-babaként eleget teszel minden akaratának, beleértve a szerelmed feladását és a nem kívánt házasságot is)
És máris elég jól csinálja, mert kezdesz te is kilenni, még pszichológushoz is jársz!
Ezek után nekem már csak egyetlen hatalmas piros fény gyúlt ki az agyamban: MENEKÜLJ!!! - ezt most teljesen higgadtan és komolyan mondom, menekülj, amíg teheted, és amíg nem megy rá az egészséged és a párkapcsolatod. Egy ilyen szülő nem érdemel meg semmilyen segítséget, de még részvétet sem!
Szívem! Én már legalább háromszor leírtam neked mit gondolok erről.
Még egy ilyen aljas dögöt mint anyád nem látam hálistennek soha!!!!
Most írok egy újat, mert látom újra meg újra megkérdezed = nem tetszik amit eddig írtunk 200x:
Kullogj haza szépen akkor, hunyászkodj meg! Anyád megnyugodhat, kivirulhat, te meg szép csenben az ő sorsára juthatsz. Összetört, másokat lelki terror alatt tartó, besavanyodott, gonosz, önző, magányos roncs maradhatsz amíg el nem patkoltok mindketten.
Menthetetlen vagy ne haragudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!